Tagor doreşte să extindă proiectele rezidenţiale

Dezvoltatorul imobiliar Tagor a anunţat că ar putea demara fazele următoarele ale proiectelor Adora, pe care le administrează, deoarce piaţa imobiliară dă semne de revenire.

„Piaţa s-a schimbat şi clienţii şi-au modificat atitudinea, find mai motivati să închidă procesul de cumpărare ceva mai rapid decât cu un an în urmă. Suntem încrezători în revenirea completă a pieţei imobiliare anul acesta, ceea ce ar reprezenta un context minunat pentru demararea fazelor următoare pentru proiectele noastre”, a detaliat Andreea Hamza, director de marketing pentru proiectele rezidenţiale administrate de Tagor.

Politica bună de preţuri, finisajele excelente şi calitatea construcţiei, precum şi compartimentarea inteligentă au stimulat vânzările la proiectele Adora din Bragadiru, Arad şi Timişoara, precum şi în proiectul lansat anul trecut în Pipera, se arată într-un comunicat de presă al companiei.

În Adora Urban Village toate apartamentele cu 3 camere şi studiourile sunt vândute, pentru Adora Park din Arad 85% din unităţi sunt vândute, iar în Adora Forest din Timişoara 40% din bloc este ocupat deja, potrivit comunicatului.

„Clientul tipic pentru proiectele Adora preferă fie apartamentele cu 3 camere fie studiourile, mai ales că oferim avantajul unei mini-camere în plus, rezultat al compartimentării inteligente. Această mini-cameră poate fi folosită în multiple moduri, de la o cameră de hobby, o cameră de joacă pentru cei mici, până la o cameră de oaspeţi sau un birou”, a declarat Andreea Hamza.
Proiectele Adora sunt rezultatul unei investiţii din partea fondului Patron Capital din Marea Britanie, şi sunt administrate de către Tagor, ca dezvoltator imobiliar şi administrator de proprietăţi, se mai precizează în comunicatul companiei.

Proiectele Adora au început în 2013 cu Adora Urban Village situat în partea de SV a Bucureştiului, au continuat în 2014 cu Adora Park în Arad şi Adora Forest în Timişoara, fiind completate în 2015 cu Adora Pipera din Pipera, aminteşte sursa citată.