Un nou proiect rezidențial va fi ridicat lângă Piața 1 Mai din București

Proprietarii companiei Vitan Center achiziţionează un teren de aproximativ 1.000 de metri pătraţi în zona Pieţei 1 Mai, pe strada Alexandru Câmpeanu, pentru a dezvolta un proiect rezidenţial, conform unui comunicat remis presei. Investitorii mizează pe cererea în continuă creştere pentru apartamentele noi în zonă şi oferta limitată pe acest segment, spun reprezentanţii companiei de consultanţă imobiliară Crosspoint Real Estate, care intermediază tranzacţia de vânzare.

„Zonele centrale sunt foarte dezirabile de către un anumit segment de public, iar atât oferta de terenuri pretabile pentru construcţii rezidenţiale, cât şi, în consecinţă, oferta de apartamente noi, este relativ limitată. Deşi, în ultima perioadă, au apărut dezvoltări noi în centrul Bucureştiului, nu toate au corelat specificul construcţiei cu profilul publicului cumpărător, cu obiceiurile sale de consum, stilul de viaţă şi bugetul. De aceea, în acest moment, în centru există proiecte foarte bine absorbite de piaţă şi proiecte care în continuare nu reuşesc să atragă cumpărători”, a declarat Mihai Dumitrescu, managing partner în cadrul Crosspoint Real Estate.

Amplasarea oferă acces la numeroase facilităţi de retail şi mijloace de transport în comun, alături de proximitatea faţă de Piaţa 1 Mai, zona Piaţa Proiectul va fi demarat în perioada imediat următoare şi va fi finalizat în cursul anului 2017, urmând să cuprindă în total aproximativ 50 de locuinţe.

Proiectul va începe în perioada imediat următoare şi va fi finalizat în cursul anului 2017, urmând să cuprindă în total aproximativ 50 de locuinţe.

Vitan Center îi are ca acţionari pe Vasile şi Cristian Gagiu. În 2015, Vitan Center, înregistrată cu numele SC Piaţa Vitan SRL, a înregistrat o cifră de afaceri de peste 10 milioane de lei, cu un profit de 4 milioane de lei, potrivit datelor publicate de Ministerul de Finanțe.