Anchor Grup finalizează în acest an a patra clădire din InCity

Anchor Grup, proprietarul București Mall și Plaza România, a anunțat că a început construcţia celei de-a patra clădiri în InCity, care va fi finalizată anul acesta, a declarat Affan Yildirim, general manager al companiei. Ansamblul se află la 500 de metri de București Mall, Piața Alba Iulia și stația de metrou Dristor.

InCity Residences a fost lansat în toamna anului 2009. Prima etapă de dezvoltare a proiectului a presupus darea în folosință a trei imobile, totalizând 373 de spații de locuit. Prin lansarea spre vânzare a celui de-al patrulea bloc, capacitatea InCity Residences ajunge la peste 500 de apartamente.

La începutul acestui an, Anchor Grup a lansat spre vânzare cel de-al treilea bloc din credul ansamblului. Apartamentele din imobilul de 17 etaje, incluzându-le și pe cele triplex, pot fi rezervate încă din luna februarie, iar proprietarii se vor putea muta în ele începând din toamna acestui an. La ora actuală se lucrează la finisajele acestora, iar peste 10% din spațiile de locuit au fost deja achiziționate, la mai puțin de 2 luni de la demararea procesului de vânzare.