Complexul Wellness Termal Nymphaea Oradea a fost terminat și va fi deschis publicului în luna iulie

Complexul Wellness Termal Nymphaea din Oradea a fost terminat și va fi deschis publicului, a anunțat Primăria Oradea. Obiectiv de investiţie finanţat prin fonduri europene, respectiv prin Programul Operaţional Regional 2007-2013, lucrările au fost executate de KESZ EPITO ES SZERELO Zrs Szeged – Sucursala Cluj Napoca. Valoarea totală a proiectului este de 88.342.934 lei.

Aquaparkul va fi deschis cu adevărat undeva în luna iulie. „Estimăm că aquapark-ul se va deschide pentru public în cursul lunii iulie. Pentru toţi cei interesaţi să vadă cum arată aquaparkul construit la Oradea, sâmbătă, 28 mai 2016, se va organiza Ziua porţilor deschise, aquaparkul fiind deschis pentru vizitatori între orele 9-19”, conform Primăria Oradea.

„După remedierea eventualelor neconformităţi constatate, se va trece la obţinerea autorizaţiilor de punere în funcţiune”, se mai arată în comunicatul amintit.

Proiectul a prevăzut construcția în total a 12 bazine interioare, 6 bazine exterioare şi 10 aquatobogane. Totodată, complexul este dotat cu o parcare cu 314 locuri pentru autoturisme şi autocare, parcare ce va fi extinsă ulterior.

Complexul va dispune de cabinet stomatologic, sala de tratamente naturiste, salon de coafură, salon de întreţinere corporală, camera de jacuzzi, salon de masaj thailandez, saună uscată, saună rusească, saună finlandeză, cabina cu infraroşii, cabina cu gheaţă, baie turcească etc.

Complexul Wellness Thermal Nymphaea va dispune de 1.000 de locuri. Creşterea calităţii şi diversificarea serviciilor turistice de agrement şi wellness se realizează prin introducerea unor noi funcţiuni specifice turismului termoludic: saună, masaj, hidroterapie, aromoterapie, înfrumuseţare.