RE/MAX va deschide al treilea birou în București

Rețeaua de agenții imobiliare în franciză RE/MAX a anunțat că va deschide un nou birou în București, astfel încât rețeaua va ajunge la 19 agenții în România, din care trei sunt în Capitală. Compania intenționează ca în următorii zeci ani să deschidă 25 de francize în București, principalul pol de dezvoltare imobiliară a țării.

În planurile companiei din acest caz sunt incluse și orașe precum Cluj-Napoca, Iași, Constanța sau Timișoara, pentru cel din urmă pregătindu-se noi parteneriate.

Franciza recent deschisă la București reprezintă un startup în portofoliul companiei. Investiția în noua afacere s-a realizat gradual și a ajuns până la 20.000 euro, antreprenorii sau agențiile imobiliare independente având posibilitatea de a achiziționa o franciză cu un cost cuprins între 5.900 și 9.900 de euro. Prin afilierea la rețea, fiecare agenție are avantajul de a face parte dintr-o afacere în care, în acest moment, există pe plan local peste 120 de agenți în cele 19 birouri.

La nivel global, RE/MAX, înființată în 1973 în Denver, are, în prezent, peste 100.000 de agenți afiliați în birouri aflate în circa 100 de țări din întreaga lume. În Europa, RE/MAX este prezent în 33 de țări, cu peste 1.600 birouri și 15.000 de agenți.