Leroy Merlin deschide primul magazin din regiunea Moldovei

Retailerul de bricolaj francez Leroy Merlin va inaugura în Suceava cel de-al doisprezecelea magazin din rețeaua proprie și primul din regiunea Moldovei.

„Deschiderea primului magazin Leroy Merlin în Moldova confirmă o dată în plus angajamentul nostru fată de piața din România, pe care ni l-am asumat încă de la lansarea primului magazin, în 2011. Zona Moldovei este o zonă în care credem și care deține un mare potențial de dezvoltare în viitor. Astfel, pentru a susține expansiunea prețurilor mici pe piața de bricolaj, deschiderea din Suceava va fi urmată de altele, în viitorul apropiat, tot în această regiune. Dorim să îi obișnuim pe clienții noștri să plătească mai puțin pentru produse de calitate și servicii impecabile.” , a declarat Frédéric Lamy, directorul general al Leroy Merlin România.

Unitatea se va întinde pe o suprafață de 11.000 mp şi va comercializa aproape 30.000 de produse pentru bricolaj, construcții, decorațiuni și grădinărit.

De asemenea, magazinul din Suceava pune la dispoziția clienților săi servicii de livrare expres începând de la 19.35 lei, descărcare la ușa clientului, finanțare, retur marfă în termen de 90 de zile de la cumpărare, închiriere unelte pentru care nu se percepe garanție, post vânzare, debitare lemn, mixarea vopsea etc. De asemenea, pentru pauzele din timpul cumpărăturilor, este pregătit un coffee corner și o mini-librărie pentru clienți.

Deschiderea magazinului a presupus angajarea unui număr de 95 de persoane care oferă consiliere specializată pentru achiziționarea produselor, soluții personalizate pentru amenajarea, reamenajarea sau construirea locuinței și a grădinii.

În prezent, în România, funcţionează 11 magazine Leroy Merlin (două magazine în București: complexul comercial Sun Plaza și parcul comercial Colosseum, un magazin pe Șoseaua Alexandria, în Bragadiru, Ilfov , un magazin în Craiova – Electroputere Mall, un magazin lângă Ploiești, pe DN1 km 6, comuna Blejoi, un magazin în Brașov pe Bd. Griviţei Nr.1L, un magazin în Constanța pe Bulevardul Aurel Vlaicu, nr. 207, doua magazine în Cluj-Napoca, pe Calea Turzii 186 și pe Bulevardul Aurel Vlaicu, nr. 182, un magazin în Sibiu în incinta Shopping City Sibiu pe Str. Sibiului nr. 5, Șelimbăr și un magazin în Târgu Mureș pe Strada Gheorghe Doja 243 – Promenada Mall), cel din Suceava fiind al doisprezecelea magazin sub brand propriu.