Divertiland a investit 3 milioane de euro pentru mărirea zonei de distracții

Divertiland, cel mai mare parc acvatic de distracții din România, a investit trei milioane de euro în amenajarea unei noi zone de distracții care se întinde pe 35.000 de metri pătrați.

Noua zonă de servicii, Super Paradise, a carei inaugurare va avea loc în data de 17 iunie, are o suprafață de 35.000 m2 și include: două piscine cu apă încălzită, o piscină olimpică pentru adulți și o piscină pentru copii cu bandă antiderapantă. De asemenea, vizitatorii au la dispoziție o zonă lounge cu 3.000 de șezlonguri și 500 de locuri în cele două restaurante, LNKO și Divertiland Diner.

“Anul acesta continuăm seria de investiții care face parte din strategia noastră de consolidare a celui mai mare parc acvatic de distracții din România, cu peste 40 hectare cu piscine, zone cu nisip, tobogane, zone de cursuri și restaurante. Acordăm în permanență o deosebită atenție în ceea ce privește siguranța și calitatea serviciilor furnizate și suntem pregătiți să întâmpinăm peste 180.000 de vizitatori pe durata întregului sezon, capacitatea parcului fiind de peste 7.000 vizitatori pe zi”, a declarat Alexandros Poulakis, CEO Divertiland.

Divertiland aduce pe piață o ofertă completă de petrecere a timpului liber, prin:

• 22 de tobogane spectaculoase
• 2 piscine încălzite
• 11 restaurante
• 3 zone pentru copii
• 5 baruri