Napoca Construcții își vinde baza de producție prefabricate și betoane din Cluj-Napoca

Compania Napoca Construcţii intenționează să vândă baza de producție prefabricate şi betoane din Cluj-Napoca la un preţ minim stabilit pentru 2016 de 100 de euro/metru pătrat. Baza de producţie a companiei are o suprafaţă de 56.562 de metri pătraţi, potrivit datelor disponibile pe site-ul companiei, ast­fel că societatea ar putea să încaseze circa 25 mi­lioane de lei (5,6 milioane de euro).

„Baza de pro­ducţie are spaţii de pro­ducţie pentru be­toane, prefabricate din beton, atelier de armături şi tâmplărie din lemn şi aluminiu, ateliere pentru instalaţii, ateliere pentru service auto şi utilaj, laborator de încercări, magazii, depozite, racord la calea ferată şi altele“, se arată în raportul privind desfășurarea Consiliului de Administrație al Napoca Construcții remis Bursei de Valori București.

Acţionarii companiei ar putea vota mutarea sediului social al companiei în localitatea Băişoara, judeţul Cluj, şi ar putea aproba totodată înfiinţarea unui sediu secundar în Cluj-Napoca în zona Pieţei 1 Mai.