Ovidiu Șandor ridică 1.200 de apartamente pe un teren de 5 ha. din imediata apropiere a centrului Timișoarei

Omul de afaceri Ovidiu Şandor va construi un ansamblu de locuințe pe un teren de peste cinci hectare situat în imediata apropiere a centrului municipiului Timșoara, pe care l-a cumpăarat recent, se arată într-un comunicat de presă.

„Urmărim acest teren de mai mult timp, deoarece amplasamentul este ideal pentru o investiţie de anvergură care să revoluţioneze piaţa rezidenţială din Timişoara, aşa cum a făcut-o primul nostru proiect – City Business Centre – în domeniul birourilor. Intenţionăm să dezvoltăm o alternativă diferită la ceea ce înseamnă acum locuitul în oraş. Vom construi apartamente moderne, de calitate, în armonie cu amenajările recente ale malurilor Begăi“, aspus Şandor, dezvoltatorul proiectului.

Noul cartier va fi format din aproximativ 1.200 de apartamente cu una până la patru camere. Ansamblul rezidenţial va fi format din mai multe clădiri, cu o înălţime de 4-5 etaje înspre Bega, ajungând la imobile mai înalte spre bulevardul Take Ionescu.

Proiectul include şi alte facilităţi, inclusiv parc, spaţii comerciale, restaurante, cafenele, grădiniţă/after school, loc de joacă, gym prevăzut cu piscină sau pistă de alergat.

Investitorul a început demersurile necesare pentru construcţie şi estimează că primele apartamente vor fi puse în vânzare în lunile următoare.

Proiectul va avea şi o componentă de birouri, domeniul în care antreprenorul timişorean a investit încă din 2007.