Un dezvoltator imobiliar vrea să ridice 4.000 de unități locative la Frumușani, Călărași

Societatea Belagro Development urmează să dezvolte pe raza comunei Frumușani din județul Călărași un parc rezidențial cu un total de 4.000 de unități locative și care va fi dezvoltat în mai multe faze pe o perioada de 10-15 ani, scrie www.soridapress.ro. Terenul pe care se dezvoltă proiectul are 170 de hectare și a fost achiziționat de societate.

Belagro a solicitat Consiliului Județean Călărași să aprobe proiectul dar și acordul de principiu pentru asocierea CJ cu firma în vederea reabilitării unor sectoare de drum din DJ100 situate pe raza comunei Frumușani pentru asigurarea unei legături rutiere între DN4 și implicit între infrastructura stradală a autostrada A2, legătură ce va deservi proiectului. Costurile de modernizare a infrastructurii rutiere, drumuri județene, comunale și străzi vor fi suportate de Belagro.

Proiectul se află în stadiul de finalizare a Masterplanului privind conceptul urbanistic și concomitent de găsirea de soluții în vederea modernizării infrastructurii de acces.