JLL a securizat o finanțare de 6 milioane de euro pentru Adval Asset Management

Adval Asset Management, cu suportul echipei de Capital Markets a JLL România, a securizat un credit de 6 milioane de euro pentru refinanțarea clădirii de birouri Cascade Offices din București, se arată într-un comunicat JLL.

Cascade Offices, cu o suprafață închiriabilă de 4.200 metri pătrați, a fost livrată în anul 2005 și este localizată pe Strada Buzești, în centrul Bucureștiului. Printre cei mai importanți chiriași ai clădirii se numără Procredit Bank, Enel și Taiwan TC.

”În 2014,managementul Adval a preluat un portofoliu de proprietăți pe care compania îl administrase timp de 6 ani. În ultimii doi ani, am investit fonduri proprii și am administrat portofoliul în mod activ, în paralel cu vânzarea unor proprietăți și cu restructurarea sau refinanțarea creditelor. Cascade Offices, una dintre clădirile din acest portofoliu, este complet închiriată, bine localizată și are un istoric foarte bun, dovedit printr-o performanță ridicată. Prin această refinanțare, am stabilizat partea de portofoliu care ne-a rămas în proprietate, pe baza căreia planificăm să lansăm un fond de investiții imobiliare. Planul nostru este să atragem parteneri care să investească alături de noi cu scopul de a construi un portofoliu semnificativ de proprietăți comerciale în regiune”, a declarat David Hayward, CEO al Adval Asset Management.

”JLL a fost consultantul Adval Asset Management în atragerea creditului pentru refinanțarea unui împrumut curent, profitând de condițiile pozitive de pe piața financiarăș i de apetitul băncilor pentru creditare. Termenii și prețul oferite de către bancă sunt extrem de competitivi, ceea ce demonstrează încrederea băncii în piața de birouri, cu condiția ca proprietarii să aibă un track record bun. Colegul nostru Maxime Otto, consultant în cadrul departamentului de Capital Markets, prine xpertiza sa bancară, a sprijinit clientul nostru în identificarea celui mai bun partner, pe durata întregului proces – de la restructurarea împrumutului până la tragerea banilor”, a spus Silviana Badea, National Director, Head of Capital Markets JLL Romania