Doamna Ghica Plaza în 2016: 95 de apartamente vânduteși peste 1.000 de locatari

Alpha Real Estate Services (ARES) anunță noi date despre evoluția proiectului rezidențial Doamna Ghica Plaza: în primele 9 luni ale anului 2016 s-au vândut 95 de apartamente, la un preț mediu de 75.000 euro (fără TVA).

Apartamentele vândute în 2016 au fost de 2 și 3 camere și se adaugă celor 315 apartamente deja vândute în complex. Astfel, numărul proprietarilor din Doamna Ghica Plaza ajunge la 410, dintr-un total de 616 apartamente. Metodele de finanțare folosite pentru achiziție au fost creditul dedicat oferit de Alpha Bank clientilor care au optat pentru achizitia unui apartament în complexul Doamna Ghica Plaza și ratele direct la dezvoltator. În prezent, toate apartamentele de 2 camere au fost vândute, iar complexul găzduiește peste 1.000 de locatari.

Complexul Doamna Ghica Plaza a fost finalizat în 2010, iar în noiembrie 2013 Alpha Real Estate Services a preluat managementul Proiectului și a reluat procesul de vânzare a apartamentelor. Alpha Real Estate Services a continuat dezvoltarea ansamblului prin îmbunătățirea facilităților oferite și a repoziționat proiectul în ceea ce privește politica de preț și tipul de client targetat.

„Atunci când am preluat proiectul, am gândit un amplu program de transformare și dezvoltare: am efectuat investiții ce au vizat confortul locatarilor (a fost edificat un spațiu de joacă pentru copii,s-au creat mai multe zone verzi în incinta Proiectului,a fost implementat controlul accesului,au fost instalați senzori pentru eficientizarea consumului de energie în spațiile comune ale Proiectului, etc.) și ne preocupăm constant de îmbunătățirea stilului de viață pentru locatari. Am încercat să ne apropiem mai mult de clienți, evaluându-le puterea de cumpărare și astfel structurând un nivel de preț și o schemă de plată care să răspundă mai bine nevoilor lor. Toate aceste măsuri au avut un efect pozitiv și suntem încântați de evoluția constantă a vânzărilor.”, spune Răzvan Caracota, Sales Manager Alpha Real Estate Services.

Complexul Doamna Ghica Plaza este situat în partea de nord-est a Bucureștiului (Strada Ziduri între Vii) în imediata vecinătate a unor zone comerciale precum Lidl și Mega Image (la parterul blocului), la câteva minute de piața Obor și în vecinatatea a 2 mall-uri: Mega Mall și nou lansatul Veranda Mall. Complexul este alcătuit din 9 blocuri: 4 blocuri de 4 etaje, 4 blocuri de 16 etaje și 1 bloc de 24 de etaje, având în total un numar de 616 apartamente (dintre care 410 unitati deja vândute). Proiectul este prevăzut cu 2 niveluri subterane cu o capacitate de peste 700 de locuri de parcare și peste 130 de spații de depozitare. Printre dotările anasamblului se numără: clinică medicală, salon de înfrumusețare, supermarket (toate localizate la parterul blocurilor), pază permanentă, loc de joacă pentru copii și asistență tehnică 24/7.Fiecare apartament are o terasă generoasă (aproximativ 1.5 m lățime) reprezentând una dintre cele mai atractive caracteristici, oferind spațiu pentru relaxare, precum și o vedere spectaculoasă asupra orașului.

Majoritatea apartamentelor de 3 camere aflate la vânzare sunt situate în blocurile de 16 și 24 de etaje și au suprafețe cuprinse între 75 și 100 mp, excluzând terasele. Prețurile pentru aceste apartamente sunt cuprinse între 80.000 și 100.000 euro, la care se adauga TVA 5%. În fiecare lună au loc campanii promoționale care aduc beneficii suplimentare clienților – în această toamnă se derulează o campanie de discount de 7.000 euro din prețul de vânzare al apartamentelor de 3 camere.

Alpha Real Estate Services (ARES) este divizia imobiliară a grupului Alpha Bank, cu investiții în domeniul rezidențial și un portofoliu de peste 600 de apartamente în București și Ilfov.Pe lângă Doamna Ghica Plaza, în portofoliul companiei se mai află și alte proiecte, precum: Green Vista din Pipera, Parcul Privighetorilor din Băneasa, Asmita Gardens din zona Vitan și cel mai nou proiect din portofoliul ARES – Poseidon Residence (complex de apartamente majoritar tip duplex cu 156 unități, cu termen de finalizare aprilie 2017 și o investiție de 4.3 milioane de euro) în cartierul Colentina din București.

„Alături de Doamna Ghica Plaza, Green Vista (din Bulevardul Pipera) este un alt proiect rezidențial de succes din portofoliul ARES. Din totalul de 249 de apartamente, numai 12 unități au mai rămas disponibile pentru vânzare la finalul lunii septembrie, iar alte 49 vor fi finalizate la începutul lui 2017. Investițiile pe care le preconizăm pentru acest proiect se ridică la 1.2 milioane de euro.”, spune Iulian Călin, General Manager la Alpha Real Estate Services.

Pe lângă proiectele rezidentiale, ARES se ocupă și de managementul unor spații comerciale în București, Baia Mare și Bistrița, a unui parc logistic în Popesti-Leordeni și a unei clădiri de birouri în Pipera – Cubic Center.