Maurer Imobiliare se extinde în Tg. Mureș și Constanța

Maurer Imobiliare, dezvoltator imobiliar deținut de Simon Maurer, a anunțat că își va exinde proiectele la Tg. Mureș și Constanța, la doi ani după ce a ajuns la Sibiu. Compania a dezvoltat proiectul de angergură Avantgarden din Brașov. „La finalul proiectelor vom fi livrat pieţei imobiliare din România peste 12.000 de unităţi locative”, a declarat Liviu Andrei, director de dezvoltare al Maurer Imobiliare.

În prezent, Maurer Imobilaire investeşte 22 de milioane de euro în faza a treia a proiectului rezidenţial Avantgarden3 Braşov. Construcţia celor 700 de noi unităţi locative va începe la finalul acestui an, compania estimând că livrarea acestora va avea loc în 2018. „Am vândut peste 3.000 de apartamente în Avantgarden3, de aceea am decis începerea fazei a III-a a proiectului, scoţând pe piaţă încă 700 de unităţi locative”, a declarat Oana Păun, PR Specialist Maurer Imobiliare.

Maurer Imobiliare a obţinut la începutul acestui an un credit de 2,7 milioane de euro de la Libra Bank pentru finanţarea investiţiilor în proiectul Maurer Residence, un proiect estimat la 25 – 28 de milioane de euro. Proiectul va cuprinde 14 blocuri care vor totaliza 750 de locuinţe de una, două şi trei camere, dar şi structuri de tip studio şi duplex, şi se va întinde pe un teren de 3,6 hectare în apropierea Coresi Shopping Center.