Moldovan-Carmangeria Sânnicoară a investit 670.000 de euro într-o fabrică nouă, la Dezmir

Producătorul de carne Moldovan-Carmangeria Sânnicoară din Cluj a investit 670.000 euro într-o nouă fabrică la Dezmir. Unitate, care are o suprafață de 840 de metri pătrați, este destinată preparării, ambalării și depozitării produselor din carne de porc, pui și vită (mici, hamburgeri, marinate, frigărui, cârnăciori etc).

Suplimentarea capacităţii de producţie a fost o necesitate pe care piaţa ne-a semnalat-o încă de anul trecut. De altfel, cererea de pe piaţă ne-a impus întotdeauna, într-un fel sau altul, dezvoltarea. Am început în urmă cu 22 de ani cu un atelier în curtea casei din Sânnicoara, am ajuns apoi să avem o reţea proprie de magazine şi o primă fabrică, am trecut apoi printr-un proces de rebranduire, iar acum continuăm dezvoltarea cu această unitate nouă. Vor urma şi alte investiţii, totul pentru a ne ridica la înălţimea cerinţelor clujenilor şi a le putea oferi aceleaşi produse de calitate cu care i-am obişnuit, a declarat la conferinţa de presă Cosmin Moldovan, directorul general al Moldovan–Carmangeria Sânnicoara.