Libra Internet Bank finanțează construcția proiectului Scala Center din Cluj-Napoca

Libra Internet Bank a anunțat că finanţează cu 46,6 de milioane de lei (10,3 milioane euro) construcţia proiectului imobiliar mixt, rezidenţial şi birouri, Scala Center, dezvoltat de către Napochim Imobiliare. Acesta va fi situat în inima oraşului Cluj-Napoca, având o suprafaţă construită totală de 37.000 de metri pătraţi şi va cuprinde locuinţe, birouri şi spaţii comerciale, urmând să fie finalizat în 2018.

„Libra Internet Bank continuă prin acest proiect stabilirea parteneriatelor cu cei mai importanţi jucători de pe piaţă imobiliară din România. Credem în potenţialul pieţei din Transilvania şi ne bucurăm să finanţăm încă un proiect important în Cluj-Napoca, care poate contribui la dezvoltarea sustenabilă a economiei la nivel local”, a declarat Emil Bituleanu, director general Libra Internet Bank.

„Vrem că acest proiect să devină o clădire de referinţă în Cluj-Napoca, datorită arhitecturii ansamblului, dar şi a poziţionării în zona centrală a oraşului. Credem în produse şi servicii de calitate, de aceea acordăm o importantă deosebită aspectului şi fiabilităţii acestei clădiri”, a spus la rândul său Dan Pitic, preşedintele Consiliului de Administraţie Napochim Imobiliare.

Scala Center va cuprinde 197 de apartamente cu 2 şi 3 camere, o clădire de birouri de 7.000 mp şi va fi situat în locul fostei fabrici Napochim. Aşezat chiar în centrul oraşului, ansamblul se află în apropierea unor repere turistice importante, precum Piaţă Mihai Viteazu, Piaţă Muzeului sau Teatrul Naţional.