Belize Residence termină în primăvară două blocuri din ansamblul rezidențial din zona Pantelimon-Cernica

Dezvoltatorul Belize Development, deținut de Evangelos Poulios, coproprietarul fashion retailer-ului BSB, va da în folosință în această primăvară două blocuri din ansamblul Belize Residence, conform unui comunicat de presă. Restul de nouă blocuri din complex urmează să fie finalizate până în luna decembrie. Investiția totală este de 6 milioane de euro.

Proiectul Belize Residence este situat în estul capitalei, Pantelimon-Cernica, într-o zonă rezidenţială din imediata apropriere a parcului de agrement, pădurii şi lacului Cernica şi a complexului Phoenix Cernica.

Ansamblul Belize Residence este format din clădiri cu un regim de înălţime (P+3E) şi cuprinde în total 178 de apartamente cu una, două, trei sau patru camere. Locuinţele au o suprafaţă cuprinsă între 57 şi 130 m² şi pot fi achiziţionate prin programul Prima Casă, prin credit ipotecar sau cu plata cash, în acest din urmă caz aplicându-se un discount de 5% la preţul de listă.

Proiectul este prevăzut cu 2 terenuri de tenis, spaţii verzi, locuri de joacă, locuri de parcare, supermarket, grădiniţă, sală de sport, camere de supraveghere video 24/24.