Cu ce noutăți vin pe piață dezvoltatorii din Sibiu

Zona Calea Cisnădie din Sibiu este cea mai bine reprezentată la Târgul Imobiliar deschis în perioada 24-26 februarie la Redal Expo. În afară de aceasta, companiile imobliare și dezvoltatorii au mai venit cu oferte din zona centrală a orașului, Gușterița, Șelimbăr, Șura Mică sau Valea Aurie, scrie Turnul Sfatului.

Lângă Podul Gării, City Residence oferă apartamente de două, trei camere și penthouse, la prețuri care pornesc de la 32.000 de euro, pentru un apartament de două camere, și care ajung până la 70.000 de euro.

Zacaria s-a prezentat cu proiectele Valetta Lane și Valetta Valley, primul în zona Șura Mică, cel de-al doilea în Valea Aurie. Valetta Lane cuprinde vile cu câte cinci camere iar Valetta Valley deține apartamente de 2-4 camere. Apartamentele costă de la 31.000 de euro iar vilele de la 68.000 de euro, conform publicației amintite.

Compania Standing House a ridicat în zona Gușterița ansamblul Green Residence, cu apartamente de 2 și 3 camere.

Bozeșan Construcții a mizat pe un ansamblu rezidențial de lux în ofertă, aflat pe Calea Cisnădiei. Este vorba despre 12 case de tip duplex la prețul de 79.900 de euro, scrie Turnul Sfatului

Compania Smart Residence a a prezentat două proiecte situate pe Calea Cisnădiei, cu vile compartimentate în garsoniere și apartamente 2 și 3 camere. De asemenea, a venit și cu un ansamblu constituit de zece vile în sistem cvadruplu, înspre Cisnădie. Prețurile încep de la 16.990 de euro și merg până la 75.000 de euro.

Tot pe Calea Cisnădie se găseste proiectul Swiss Village, ridicat de compania Max Development. Acesta are apartamente de 2 și 3 camere, la prețuri ce încep la 39.000 de euro și ajung la 50.000 de euro.