S-au reluat lucrările de construcție la „Transilvania Motor Ring”. Cu un alt antreprenor

Consiliul Județean Mureș a anunțat că s-au reluat lucrările pentru finalizarea investiției “Parc auto pentru sporturi cu motor”, proiect ce urmărește construcția unui complex de agreement și sport pentru pasionații sporturilor cu motor, pe teritoriul localităților Ungheni și Sânpaul.

Vor fi construite un circuit de viteză cu lungime totală de 3,7 kilometri, un drum de acces SJ 151 B- Parc autor, boxe, tribună, parcări și vor fi efectuate lucrări de protecție și siguranță. Durata de execuție este de opt luni.

“În anul 2016, Consiliul Județean Mureș a încheiat un nou contract pentru realizarea investiției după ce contractual inițial de execuție a lucrărilor, încheiat în anul 2011 cu SC Cooperativa Edile Appennino SCRL, a fost reziliat începând cu data de 24 iunie 2014. În luna februarie 2016 a avut loc executarea silită a fostului antreprenor, care nu a predat în mod voluntar amplasamentul lucărilor. Anul trecut, în data de 14 iunie, Consiliul Județean a semnat un acord contractual pentru “Reactualizarea Proiectului tehnic nr. 190.1/2009 și finalizarea lucrărilor din cadrul proiectului Parc auto pentru sporturi cu motor” cu Asocierea SC Contranscom Construcții Bența SRL – SC Beta Cops SRL”, se spune într-un comunicat al CJ Mureș.

Valoarea contractului este de 20,99 milioane de lei fără TVA.