Drusal și Florisal au finalizat la Cluj-Napoca un nou proiect Platinia, investiție de 25 milioane de euro

Companiile Drusal şi Florisal vor deschide în Cluj-Napoca al treile proiectul imobiliar sub brandul Platinia, care îmbină trei funcţiuni, cea comercială, cea de aparthotel, precum şi proiect rezidenţial, după o investiţie de peste 25 milioane de euro, anunță Mediafax.

Platinia este situat pe locul fostei fabrici de bere Ursus din centrul municipiului. Primele două proiecte ale Drusal și Florisal, Platinia Lounge Residence şi Platinia Elite Residence sunt ansambluri mixte, compuse din apartamente, spaţii de birouri şi spaţii comerciale.

Cel mai nou Platinia cuprinde două corpuri cu şase nivele şi 187 de apartamente, cu 2 şi 3 camere. Gradul de ocupare al acestora este de 100%, apartamentele fiind achiziţionate de proprietari cu un preţ mediu de 1.500 euro/mp. Cel mai scump apartament din cadrul ansamblului rezidenţial s-a vândut la pretul de 2.000 euro/mp.

Platinia este amplasat la 10 minute de centrul istoric şi vecinătatea Parcului Central, a Stadionului Cluj Arena şi a Sălii Polivalente. Aparthotelul Platinia Luxury Suites dispune de 120 de apartamente amplasate pe 11 nivele. Galeria comercială Platinia Shopping Center este amplasată la parterul şi la mezaninul întregului proiect, având o suprafaţă utilă de circa 14.000 de mp şi o suprafaţă închiriabilă de 11.000 de mp. Platinia Shopping Center urmează să găzduiască aproximativ 50 de retaileri, branduri de modă şi cosmetice, încălţăminte, electrocasnice, produse de librărie şi papetărie, precum şi produse naturiste, bijuterii şi jucării.

Proiectul include şi o parcare subterană cu două nivele şi până la 535 de locuri de parcare.