Vasile Pușcaș inaugurează mall-ul Platinia Shopping Center din Cluj-Napoca

Companiile Florisal și Drusal, controlate de omul de afaceri Vasile Pușcaș, deschid la Cluj-Napoca mall-ul Platinia Shopping Center, construit pe locul fostei fabrici de bere Ursus. Acesta face parte dintr-un proiect care cuprinde apartamente și un apart hotel. Investiţia totală a fost de de 25 de milioane de euro.

Centrul comercial are o suprafață de 13.000 de mp şi 50 de magazine. „Estimăm că în primul an trei milioane de vizitatori își vor face cumpărăturile în cadrul Platinia Shopping Center”, a declarat Pușcaș, dezvoltatorul acestui proiect imobiliar de mix development.

Proiectul Platinia este situat pe locația fostei fabrici de bere Ursus, din centrul orașului Cluj-Napoca şi este cel de-al treilea proiect construit sub brandul „Platinia”. Proiectul a fost dezvoltat pe un teren de circa 13.000 mp din care 2.700 mp au fost cedați municipalității după finalizarea la strat de uzură a celor trei benzi de circulație care vor face legătura între artera principală de circulație, Calea Mănăștur, și străzile adiacente din partea nordică a ansamblului. Suprafața construită a întregului proiect însumează aproximativ 55.000 mp, iar investiția depășește 25 milioane de euro.

Printre retaielrii care deschid în Planitia magazine se numără: Mega Image, cu primul magazin din Cluj-Napoca, H&M, Jolidon, Banca Transilvania, DeLonghi, Sensiblu, Cărturești, Gerovital, Clean&Go, Orange Smart Store, Opticris, Inestasy, Supremoffice, Lev Fitness&Spa, HiQ Service, Best Kids, Macrogroup, Calcio Sport, Bellagio Casino, Iqos Place, Z Tour, Reartu’ Calzature e pelletteria şi Gett’s Colour Bar.

T