Adela Smeu a fost numită CEO BricoDepôt România. Christian Mazauric va prelua funcția de CEO B&Q Marea Britanie & Irlanda

Kingfisher a anunțat că Adela Smeu a fost numită CEO al BricoDepôt România. Aceasta îi succede lui Christian Mazauric ce va prelua funcția de CEO B&Q UK & Irlanda, din cadrul Kingfisherplc.

Adela Smeu este în prezent Director Financiar în cadrul BricoDepôt România, și s-a alăturat companiei în 2015, iar timp de 8 ani a fost Director Financiar în cadrul OBI Group. În trecut, Adela a deținut funcții la United Technology Corporation Paris și PwC România.

De origine română, Adela are o bună înțelegere a nevoilor și aspirațiilor clienților la nivel local, susține compania. Ea va prelua noua funcțieîncepând cu 1 iulie.

Christian Mazauric s-a alăturat Kingfisher în urmă cu 16 ani și a deținut funcții de conducere în departamentele financiare și operațiuni din Franța, Marea Britanie și România, inclusiv Director Financiar al Castorama Franța, Director Financiar al B&Q și, cel mai recent, CEO al BricoDepôt România.

„Mi-a plăcut foarte mult timpul petrecut în România și sunt mândru de realizările pe care împreună cu echipa le-am adusîn cei doi ani de la preluarea mandatului. Sunt încrezător că Adela este alegerea potrivită pentru a dezvolta compania împreună cu echipa excelentă pe care o avem aici, ” a declarat Christian Mazauric.

Adela Smeu:”Vom continua consolidarea companieiBricoDepôtpe piața din România șine dorim să fim și mai aproape de clienți pentru a le oferi constant cele mai bune soluții pentru amenajarea și renovarea locuinței”.