Belvedere Residences, vândut peste 85% din prima fază

Belvedere Residences, proiectul rezidențial aflat în curs de dezvoltare în zona Aviației – Barbu Văcărescu, a vândut peste 85% din prima fază, care include 238 de apartamente în cele două imobile și va fi finalizată la începutul anului viitor.

Belvedere Residences este situat pe Strada Fabrica de Glucoză, în apropierea clădirilor de birouri situate lângă stațiile de metrou Pipera și Aurel Vlaicu. De asemenea, ansamblul rezidențial oferă un acces facil și către multiple linii de transport în comun, centrelele comerciale Promenada Mall și Băneasa Shopping City, numeroase instituții de învățământ și zone verzi, oferite de parcul Tei.

”Rezultatele de vânzări înregistrate în primele 7 luni de la lansarea proiectului vin ca o confirmare a interesului clienților pentru locuințe în zona de Nord a Capitalei, și anume în proximitatea cartierului Aviației – Barbu Văcărescu, un areal care a cunoscut o dezvoltare solidă pe segmentul spațiilor de birouri în ultimii ani. Pe lângă avantajul de a locui în apropierea locului de muncă, Belvedere Residences oferă compartimentări inteligente ale apartamentelor, aliniate noilor tendințe de locuire și numeroase facilități pentru locatari precum spații comerciale amplasate într-un tronson dedicat, spații verzi, curți interioare spațioase, locuri de joacă pentru copii și locuri de parcare subterane și supraterane”, a declarat Elena Lavric, Administrator Unic – Belvedere Development, dezvoltatorul proiectului rezidențial.

Antreprenorul general al Belvedere Residences este Bog’Art, una dintre cele mai mari companii locale de construcții.De la înființarea sa în 1991, Bog’Art a crescut organic, acoperind în prezent toată gama de servicii şi produse necesare în domeniul construcțiilor civile și devenind lider de piață prin livrarea continuă a unor proiecte complexe și inovative la cheie și conform celor mai înalte standarde de execuție.

”Vom vinde cu siguranță în întregime prima fază din Belvedere Residences până la momentul livrării, datorită conceptului său unic și creșterii cererii pe segmentul middle market – Bucureștiul va trece printr-o schimbare demografică pe măsură ce tot mai multe persoane tinere, cu un stil de viață dinamic, doresc să locuiască într-un proiect rezidențial cu standarde locative ridicate, amplasat în apropierea centrelor de afaceri din oraș”, afirmă Viorel Mohorea, project manager Belvedere Residences din partea Coldwell Banker România.

Prima fază a Belvedere Residences include mai multe tipuri de apartamente, de la studiouri duble (53 de metri pătrați suprafață construită) cu prețuri pornind de la 49.300 de euro + 5% TVA, apartamente cu două camere (65 de metri pătrați suprafață construită) cu prețuri pornind de la 60.500 de euro + 5% TVA și apartamente cu trei camere (88 de metri pătrați suprafață construită) cu prețuri pornind de la 79.000 de euro + 5% TVA.

Coldwell Banker România a oferit consultanță pentru Belvedere Residences încă din faza de proiectare și este agentul principal de vânzare al proiectului. Compania este unul din cei mai mari consultanți imobiliari locali și compania cu cea mai extinsă activitate pe segmentul rezidențial, fiind manager și agent principal pentru peste 20 proiecte rezidențiale din Bucuresti și țară, printre care Cosmopolis, Estic Park, Felicity Residentials și Politehnica Park Residence – toate în București – Contemporano și Grand Hill Residence în Cluj-Napoca și Dorobanților Residence și Sânpetru Residence în Brașov.