Cel mai mare sediu Ford Trucks din Europa, inaugurat în vestul Bucureştiului

Ford Trucks a inaugurat oficial sediul său din România, care este cel mai mare birou pe care compania îl are în Europa. Noul sediu, situat pe autostrada A1 la km 13, a fost deschis in parteneriat cu Cefin Trucks şi oferă servicii de vânzări, postvânzare şi piese de schimb.

Zona de service oferă toate serviciile de garanție sau postgaranție pentru modelele Ford Trucks.

17.000 mp pentru Ford Trucks în București

Întregul centru de service al companiei Cefin Trucks din București este una dintre cele mai mari facilități de asistență tehnică din Europa, oferind reparații complexe mecanice, electrice și tinichigerie pentru toate tipurile și mărcile de camioane, remorci și semiremorci.

Ford Trucks

Un număr de 85 de angajați lucrează în două schimburi. Unitatea înregistrează o medie de 600 de reparații / lună și are o capacitate de reparații simultane însumând până la 25 de vehicule (camioane sau semiremorci) în fiecare zi.

Sediul Ford Trucks beneficiază de o suprafață dedicată de 17.000 mp şi are o clădire de aproape 3.900 mp (amprenta la sol), parcare (pentru stocuri de vehicule, parcare betonată) – 13.000 mp, suprafața totală a birourilor – aproape 1.700 mp, suprafața totală a service-ului şi depozitului de piese de schimb – aproape 3.000 mp.

Service-ul autorizat Ford Trucks are 9 linii de lucru: 7 linii de reparații cu elevatoare, una pentru ITP (inspecție tehnică periodică) și o linie de spălare a camioanelor.

Obiectivul Ford Trucks este de a realiza o penetrare a pieţei de peste 6% din volumele totale ale segmentelor sale țintă. De la anunţul oficial al lansării, în decembrie 2016, un număr considerabil de unități Ford Trucks a fost livrat clienților români importanţi, printre care se află Vlase International, care a avut un feedback excelent după perioada de testare.

În plus, compania a fost anunțată ca fiind câștigătoarea unui lot de 16 autobasculante 8×4 într-o licitație importantă, o recunoaștere a produselor Ford Trucks extrem de competitive (specificații tehnice și poziționarea prețurilor).

Esenţiale pentru strategia de dezvoltare a vânzărilor a companiei Cefin rămân amprenta și acoperirea națională. Compania va acoperi toată piața din România cu personalul propriu de vânzări, estimat a ajunge la 24 de persoane până în primul trimestru al anului 2018.

Prezența în cele mai importante zone ale țării va fi asigurată de sucursalele existente ale Cefin Trucks (București, Arad, Deva și Timișoara – deja operaționale) și de către sediile partenerilor, acționând sub un mandat limitat ca furnizor de servicii postvânzare, piese de schimb, întreținere, reparații.

Sediul Ford Trucks din București a fost lansat cu un rebranding, în urma unei investiții de peste 200.000 de euro, finalizat cu o clădire complet renovată, în conformitate cu standardele Ford Trucks.

La eveniment au participat reprezentanţii de nivel înalt ai Ford Otosan: Lisa King – Ford Otosan, Director General Adjunct, Ahmet Kınay – Ford Trucks, Assistant General Manager, şi Emrah Duman – Ford Trucks, Director, Pieţe Internaţionale. Cefin Trucks a fost reprezentat de Stefano Albarosa – Director General și Emilian Nahorniac – Director Național de Vânzări.

Lisa King - Ford Otosan, Director General Adjunct

Lisa King (foto mai sus), Director General Adjunct al Ford Otosan, a declarat: „Întrucât am crescut deja prezența noastră în diferite regiuni ale lumii, Europa de Est este acum piața noastră prioritară. Suntem foarte încântați să anunțăm că acest sediu reprezintă unul dintre cele mai importante repere ale planului de distribuție al Ford Trucks, deoarece este primul nostru pas în România și cel mai important din Europa până acum”.

„Realizările Ford Trucks din România se desfășoară așa cum am planificat și suntem foarte mândri de acest parteneriat de top care aduce o valoare unică industriei de transport din România”, a declarat Stefano Albarosa (foto mai jos), CEO Cefin Trucks.

Stefano Albarosa

Despre Ford Trucks

Ford Trucks are o experiență de producție de 55 de ani şi operează în Europa Centrală și de Est, Orientul Mijlociu, Africa, Rusia și Comunitatea Statelor Independente (CSI), în 25 de țări și continuă să își consolidereze rețeaua sa globală pe trei continente, cu obiectivul de a ajunge la 50 de țări până în anul 2020.

Despre Cefin Trucks

Cefin Trucks activează de aproximativ 20 de ani în sectorul auto, ca furnizor de produse și servicii integrate pentru lumea transportatorilor profesioniști, fiind unul dintre cei mai mari distribuitori de vehicule comerciale din România. Activitatea comercială a companiei integrează achiziția și vânzarea tuturor brandurilor și modelelor de camioane și semi-remorci rulate.