Piatraonline achiziționează un teren de 2.600 mp pentru extinderea spațiului de depozitare

Compania Rock Star Construct, sub care operează de 10 ani brandul Piatraonline, anunță planurile de extindere prin achiziționarea unui spațiu de 2.600 mp care va creşte capacitatea de stocare cu pânǎ la 60%, în valoare de peste 500.000 euro, teren situat în Sectorul 1,București.

„Prin intermediul acestei achiziții se dorește extinderea spațiului de logistică și îmbunătățirea timpului de încărcare/descărcare și livrare. Showroom-ul Piatraonline este un loc unde oamenii vin să vadă materialele din piatră precum și exemple de amenajare care să transpună în mod vizibil rezultatul final. Astfel, am decis să ne extindem spațiul de depozitare urmând ca în vara acestui an să construim un showroom exterior de aproape 1.000 mp, dar şi sǎ creǎm un departament operațional prin mărirea echipei”, menționează Mariana Brădescu-Constantinescu, Managing Partner Piatraonline.

Mai mult decât atât, acest lucru va duce la îndeplinierea obiectivului setat la începutul anului, acela de a mǎri şi echipa Piatraonline. Astfel, se va include în organigrama companiei un departament operațional care va avea rolul de a gestiona întreaga activitate de pe noul spațiu logistic. Cu ajutorul acestei echipe se va îmbunǎtǎții timpul de livrare cǎtre clienți, indiferent cǎ sunt din România sau din orice colț al Europei, acolo unde compania are deja nenumărați clienți încă din 2014,în peste 15 țări.

Showroom Piatraonline (2)

De ce este nevoie de această extindere?

Noul spațiu vine ca un răspuns la solicitarea clienților fideli care sunt de părere că spațiile de prezentare a produselor sunt extrem de utile și inspiraționale. Investiția de peste jumătate de milion de euro are în vedere creşterea spațiului de stocare cu pânǎla 60% ceea ce va duce la mǎrirea gamelor de produse în special pe zona de exterior, aspect ce va conduce la lansarea unui showroom exterior de aproape 1.000 mp în vara acestui an.