Construcția sălii polivalente din Alexandria a fost finalizată

Ministerul Dezvoltării a anunțat că Compania Națională de Investiții (CNI) a inaugurat sala multifuncțională din municipiul Alexandria, după o investiție de 19,7 milioane de lei. Lucrările de construcție au fost realizate de compania Erbașu.

Sala are o capacitate de 1.420 de locuri (dintre care 10 locuri pentru persoanele cu handicap locomotor și pentru însoțitorii acestora) şi beneficiază de spații destinate sportivilor (câte două vestiare pe sexe, conținând un vestiar principal a 12 locuri, un vestiar secundar a 10 locuri și spații conexe) și de două vestiare dedicate antrenorilor şi arbitrilor (în loc de unul existent anterior). De asemenea, a fost creată o nouă sală de antrenament, pretabilă pentru scrimă/floretă etc., iar sala de judo a fost reconformată la dimensiuni regulamentare.

Obiectivul investiţiei a fost contractat în mai 2015 şi finalizat în martie 2017.

Ca urmare a lucrărilor executate, municipiul Alexandria va beneficia de o sală multifuncţională conform standardelor de siguranţă şi normelor de calitate în vigoare, oferind condiţii optime pentru desfăşurarea activităţilor sportive şi pentru găzduirea unor competiții de handbal, baschet, tenis, volei, judo/arte marţiale etc. la nivel național.