Cris-Tim se implică în construirea unui aerodrom la Horezu, Vâlcea

Firma Cris-Tim va construi, în parteneriat cu o companie din Franța, un aerodrom în localitatea Horezu, județul Vâlcea. În acest sens, primarul Nicolae Sărdărescu a propus Consiliului Local și s-a și votat în luna februarie 2017, concesionarea unei suprafețe de teren necesară acestei investiții, în zona „Treapt”, scrie www.voceavalcii.ro.

„Pista va avea 1.300 metri lungime și 20 lățime, iar investiția va fi realizată de Cris-Tim, în colaborare cu o firmă franceză. Despre Cris-Tim știe toată lumea ce forță are, iar despre francezi vă pot spune că vor înfiinţa la noi o crescătorie de melci şi o fabrică de procesare a acestora. Pe noul aerodrom vor putea ateriza avioane cu o capacitate de 40 de locuri, iar acest lucru ne face să sperăm că și alți investitori vor veni la Horezu”, susține primarul Nicolae Sărdărescu.

Oraşul staţiune Horezu, aflat la 45 de kilometri de Râmnicu Vâlcea, este al treilea oraş ca mărime din judeţul Vâlcea. El este considerat un pol economic al unei depresiuni montane care include 11 localităţi şi a demarat procedurile pentru a ajunge municipiu în următorii 5 ani.