Lancetti ridică un centru logistic de 4,5 milioane de euro la Oradea

Compania Lancetti a anunțat că va face o investiţie de 4,5 milioane euro pentru amenajarea celui mai modern centru logistic din Oradea, primul realizat cu efort financiar integral românesc, scrie Bihoreanul.

„Centrul logistic va fi construit pe o suprafaţă iniţială de 12.000 metri pătraţi, cu posibilitatea extinderii cu încă 10.000 metri pătraţi, şi va fi cel mai modern din oraş”, a declarat pentru sursa citată proprietarul companiei Lancetti, Ionel Ghib.

Centrul va asigura operarea tuturor categoriilor de mărfuri, începând de la cele generale, care nu necesită regim special, continuând cu cele de tipul „frig”, în general produse alimentare, dar nu numai, congelate şi refrigerate, şi încheind cu mărfurile din categoria ADR, cu regim special, cum sunt vopselurile, uleiurile, combustibilii şi alte substanţe periculoase.
„Vom dota centrul logistic cu cele mai moderne echipamente de tip PSI (n.r. – pentru prevenirea şi stingerea incendiilor), la cele mai înalte standarde europene din domeniu”, susține Ghib.

Investiţia începută acum va fi finalizată în termen de 8-12 luni. Aceasta va fi continuată anul viitor şi în 2019 de o alta, în cuantum de încă 3 milioane euro, iar în prima etapă presupune înfiinţarea unui număr de 69-90 noi locuri de muncă.