George Copos a terminat modernizarea Hotelului Bradul din Poiana Brașov

Hotelul Bradul din Poiana Braşov, parte e grupului Ana Hotels al omului de afaceri George Copos, a fost redeschis în urma unei investiţii de două milioane de euro realizate în numai trei luni şi jumătate. „Avem 59 de camere proaspăt renovate. Procesul de renovare a inclus şi renovarea complexului spa. Hotelul a fost închis la jumătatea lunii martie. Înainte de renovare, hotelul era cotat la patru stele, dar nu mai avea de fapt condiţii de patru stele. Acum ar fi cotat la patru stele plus”, a declarat Carmina Gal, general manager Ana Hotels Poiana Braşov. Hotelul are şi săli de conferinţe, cu o capacitate totală de 400 de persoane.

Lucrările de modernizare la hotelul de 59 de camere au început la jumătatea lunii martie anul acesta, iar investiţia a vizat modernizarea completă a camerelor, a băilor şi a spaţiilor publice ale hotelului. Anul viitor sunt prevăzute investiţii la Hotelul Poiana, situat tot în Poiana Braşov, dar reprezentanţii companiei încă nu ştiu ce decizie se va lua în privinţa acestuia.

În hotelul Bradul lucrează peste 100 de angajaţi, dintre care 20 de angajaţi care sunt cazaţi permanent în hotel, deoarece nu locuiesc în zonă. „Vrem să extindem posibilitatea de a ne caza angajaţii în hotel, în aşa fel încât să ne putem baza pe ei tot timpul. În plus, în caz de nevoie în hotelurile de la mare sau din Bucureşti, îi putem trimite acolo”, a spus Carmina Gal, care a mai precizat că toţi angajaţii din hotelurile grupului din Poiana Braşov sunt români.

„Lucrăm îndeaproape cu autorităţile locale, deoarece Poiana Braşov nu este doar un resort de ski foarte bine dezvoltat, ci are multe de oferit şi pe timp de vară. Circa 70% dintre turiştii noştri din Poiana Braşov sunt români, iar restul sunt străini. Procentele variază în celelalte hoteluri ale grupului. Cei mai mulţi străini vin din Austria şi Germania”, spune Christine Schillings, managerul Ana Hotels.