Decathlon a bifat un nou magazin deschis în zona Moldovei. Al șaselea

Decathlon a deschis în data de 14 decembrie 2017 primul magazin din Piatra Neamţ, în incinta Galeria Piatra Neamţ, amplasat pe Strada Plăieșului, nr. 2. Inaugurarea are loc la doar două zile după deschiderea magazinului de la Buzău. Astfel, compania îşi consolidează poziţia la nivel naţional, ajungând la o reţea de 22 de centre de desfacere, dar şi regional, acesta fiind cel de-al şaselea spaţiu din Moldova.

Al şaselea magazin al retailerului din zona Moldovei și al 22-lea din țară, centrul Decathlon din Piatra Neamţ are o suprafaţă de circa 800 m2 şi corespunde celor mai înalte standarde de proiectare şi siguranţă în domeniul retail-ului sportiv. Suma totală investită în lucrările de proiectare şi amenajare a noului spaţiu se ridică la peste 650,000 Euro.

“Pentru Decathlon anul 2017 a fost unul intens, cu multe mize și investiții făcute, care să ne asigure rezultate remarcabile pe termen mediu și lung. Sfârșitul de an reprezintă o încununare a tuturor activităților de dezvoltare din ultima perioadă, datorită celor două deschideri de la Piatra Neamţ şi Buzău, în mai puțin de o saptămână. Prin prezenţa noastră în regiunea Moldovei avem grijă să luăm pulsul pieţei şi să ne conectăm la necesităţile şi preferinţele utilizatorilor noştri din această regiune a țării. Astfel, am sesizat la Piatra Neamț o cerere tot mai crescută pentru produsele pe care le comercializăm, iar pentru primul an estimăm circa 100,000 de vizite. Prin noul centru Decathlon, ultimul inaugurat în acest an, ne propunem să oferim o gamă variată de produse, la cele mai mici prețuri, atât pentru sportivii de performanță, cât și pentru amatori și toți iubitorii de sport”, a declarat Alex Domşa, Director de Expansiune, Decathlon România.

În noul magazin din Piatra Neamţ sunt disponibile circa 5,000 de articole şi echipamente, necesare practicării a peste 50 de sporturi, printre care fitness, alergare, sporturi de echipă, tenis, vânătoare, pescuit, echitație, ciclism, role, schi sau drumeție montană.

Retailerul sportiv a ajuns la o reţea de 22 de centre comerciale, dintre care trei au fost deschise de la începutul anului 2017 la Botoşani, Buzău şi Piatra Neamţ. Tot în acest an a fost inaugurat şi primul spaţiu logistic Decathlon din România, care va aproviziona trei state sud-est europene şi a fost extins și modernizat spațiul din centrul comercial Pallady din Bucureşti.