Decathlon a investit 800.000 de euro într-un magazin nou, la Buzău

Decathlon, cel mai important retailer european de articole sportive, continuă să extindă reţeaua de spaţii comerciale şi a inaugurat primul magazin din Buzău. Acesta este cel de-al doilea nou spaţiu comercial deschis în acest an, după cel de la Botoșani şi al 21 în total.

Cu o investiţie totală ce se ridică la circa 800.000 euro, magazinul Decathlon din Buzău a fost proiectat conform ultimelor standarde internaţionale de proiectare şi siguranţă în domeniul retail-ului sportiv.

“Tot mai mulţi români sunt interesaţi de menţinerea unui stil de viaţă sănătos, asociat, de cele mai multe ori cu practicarea sportului şi a exerciţiilor fizice constante. Este o schimbare de mentalitate din ultima perioadă de care ne bucurăm și pe care o susţinem prin deschiderile de noi magazine la nivel naţional. Cea de-a doua inaugurare din acest an are loc la Buzău, unde venim cu o gamă diversă de produse, la un raport excelent calitate – preţ. Estimăm că paleta variată de articole şi echipamente va aduna în primul an aproximativ 200,000 de vizite ale iubitorilor de sport şi mişcare, care se vor bucura de noutăţile şi surprizele sportive pregătite pentru ei”, a declarat Alex Domşa, Director de Expansiune, Decathlon România.

Centrul din Buzău, amplasat pe Strada Unirii, Nr. 301 – 303 are o suprafață de 1,395 m2 şi corespunde formatului magazinelor Decathlon –“Toate sporturile sub acelaşi acoperiş” și un teren de joacă cu acces gratuit.

Astfel, magazinul pune la dispoziţia consumatorilor mai mult de 5,000 de articole şi echipamente, destinate practicării a peste 50 de sporturi, printre care drumeție montană, natație, sporturi de echipă, fitness, alergare, sporturi de combatere, tenis, vânătoare, pescuit, echitație, ciclism, role, patinaj, schi și multe altele.