S-a deschis Shopping City Râmnicu Valcea

Dezvoltatorul NEPI Rockcastle a inaugurat mall-ul Shopping City Râmnicu Vâlcea, după o investiție de 40 de milioane de euro.

Proiectul are peste 70 de spații comerciale şi o suprafață închiriabilă de 27.900 metri pătrați.

„Shopping City Râmnicu Vâlcea nu este doar unul dintre cele mai importante centre comerciale din portofoliul companiei noastre, dar și cel mai important mall din regiune, prin oferta comercială și designul modern al clădirii”, a declarat Sebastian Mahu (foto mai jos), Head of Asset Manager în cadrul NEPI Rockcastle.

Printre magazinele din mall se numără New Yorker, Deichmann, Hervis, Altex, DM, Marionnaud, Jysk, Noriel, Top Shop, Various Brands, Bigotti, Gloria, Atmosphere, Marelbo, Paolo Botticelli, Benvenuti, English Home, Optiplaza, Anna Cori, Bijuteria Stil, Sport Vision, Orsay, Douglas, Gatta, Takko, Gerovital, Office Shoes, Optiblu, Meli Melo, Penti, Vitamix, Pro Beauty Shop, Splend’or, TUI, CCC, PEPCO, Sensiblu, Yves Rocher, Fresh Clean, Credit Amanet, IQ Box, Inmedio, RCS & RDS, Silka, Animax, Arsis, Cremeria Marco, Max Bet, Energy Kids, Zvon Café, Picior de Plai, Help Net, Contakt, KFC, Salad Box, Dabo Döner, Pizza Romana, Casa Românească și Spartan.

Alături de brandurile inaugurate de Shopping City Râmnicu Vâlcea, astăzi își deschide porțile și hipermarketul Carrefour, cu o gamă de peste 50.000 de produse, o suprafață de vânzare de 7.500 de metri pătrați și 300 de angajați, fiind astfel unul dintre cei mai importanți angajatori din oraș.
„Ne bucurăm să ne implicăm în viața comunității din regiunea Vâlcea cu cel mai nou şi inovator concept de hipermarket”, a declarat Cătălin Samara, Director Marketing, Digitalizare și IT Carrefour România.

Intrările impresionante și lumina naturală obținută datorită luminatoarelor de mari dimensiuni, integrate în acoperișul clădirii, sunt câteva dintre elementele care fac din Shopping City Râmnicu Vâlcea un centru comercial unic în regiune. Suplimentar, centrul comercial a investit în facilitarea accesului vizitatorilor prin montarea de sensuri giratorii și prin construcția unui drum de legătură cu patru benzi.
Shopping City Râmnicu Vâlcea este poziționat pe malul râului Olt, pe Strada Ferdinand, nr. 38A și este construit pe un teren de aproximativ 12 hectare, oferind aproximativ 1.000 de locuri de parcare.

Despre NEPI Rockcastle

NEPI Rockcastle, companie listată la Bursa de Valori din Johannesburg și la Euronext Amsterdam, este cel mai mare investitor imobiliar de retail din Europa Centrală și de Est, după capitalizarea bursieră. Compania investește în dezvoltarea activelor imobiliare din piețe competitive din Europa Centrală și de Est, ocupând poziții de top în țări, precum România, unde este cel mai mare deținător de proprietăți de retail, Polonia, Slovacia, Ungaria, Croația, Cehia, Serbia și Bulgaria.
Din portofoliul românesc al companiei fac parte Mega Mall, Promenada, Vulcan Value Centre, Shopping City Timișoara, City Park Mall of Constanţa, Ploiești Shopping City, Brăila Mall, Shopping City Galaţi, Shopping City Târgu-Jiu, Severin Shopping Center, Shopping City Deva, Shopping City Râmnicu Vâlcea, dar şi alte centre comerciale în țară. NEPI Rockcastle deţine şi clădirile de birouri Floreasca Business Park, The LakeView, Aviatorilor 8 în Bucureşti, City Business Centre în Timişoara şi The Office în Cluj.