Mez & Vas Imob și Dalinga au început construcția proiectului Kron Towers la Brașov

Compania Mez & Vas Imob, în parteneriat cu holdingul elvețian „Dalinga”, dezvoltă în cartierul Noua din municipiul Brașov proiectul rezidențial „Kron Towers”, investiție ce se ridică la 9 milioane de euro, scrie www.mytex.ro.

Lucrările la patru imobile de locuințe în zona Calea București-Noua au început deja iar în luna decembrie 2018 este prevăzută finalizarea primelor două, care vor avea un regim de înălțime S+P+8E. La finele lui 2019 urmează să fie încheiate lucrările și pentru celelalte imobile.

Practic, proiectul „Kron Towers” înglobează 150 de apartamente, boxe și locuri de parcare. Din cei 10.000 mp aferenți proiectului, dezvoltatorul a alocat peste 3.000 mp de spații verzi.

„Proiectul propune compartimentări generoase, atingând un grad de confort ridicat, respectând pretențiile de finisare și echipare în trend. Prin soluția de management integrat, Mez Imob deschide calea implementării unei tehnologii avangardiste de lucru, având ca partener în cadrul proiectului antreprenorul general Coldea Construcții”, a declarat Vasile Mezdrea, directorul Mez & Vas, dezvoltatorul proiectului, citat de www.mytex.ro .

„Cred că România are mult de oferit și, în mod special, Brașovul. Aici este un loc în care calitatea vieții este superioară chiar și țărilor din Vestul Europei, luând în considerare natura. Este un sentiment unic să poți admira din livingul tău Munții Piatra Mare și Postăvarul și să-ți poți savura cafeaua de pe terasa balconului tău, respirând cel mai curat aer din România”, a arătat Gabriel Gantner, reprezentantul companiei Dalinga.

În viitor, „Dalinga” se va implica și în alte proiecte rezidențiale sau industriale. „Kron Towers” este cel de-al doilea proiect în care partenerul elvețian a investit în România.