Immochan construiește un cartier cu sute de locuințe, cinematograf, amfiteatru și parcuri în Satu Mare

Dezvoltatorul Immochan au cumpărat în municipiul Satu Mare șapte hectare de teren și a demarat deja procedurile în vederea obținerii autorizației de construire pentru un cartier cu 200 de apartamente, cinematograf, spații verzi și amfiteatru. Toate acestea se vor deschide până în primăvara anului 2019, scrie presasm.ro.

”Este un investitor foarte serios și au luat foarte în serios proiectul de investiție din Satu Mare. Care pe lângă locuințe, mai are în vedere și crearea unor modalități de petrecere a timpului liber. Se pune accent pe sănătate, pe mișcare. Investiția celor de la Immochan nu e doar ceva foarte nou, foarte serios pentru Satu Mare. Ei vor un spațiu comercial, de recreere, ceva foarte aerisit, spațios, cu piațete cu multă verdeață. (…) Ca să ne dăm seama cât de serios este acest investitor, ajunge să spunem că deja au cumpărat cele șapte hectare, dar au pornit deja și procedurile pentru obținerea autorizațiilor. În curând le vom elibera și autorizația de construire”, a declarat Kereskenyi Gabor, primarul municipiului Satu Mare.

Lângă supermarketul actual se va construi un cinematograf, respectiv un parc, un amfiteatru, locuri de joacă, piste pentru bicicliști, dar și 200 de apartamente.

“Am cumpărat (nr. – 2 noiembrie 2017) un teren de şapte hectare la Satu Mare cu 1,5 milioane de euro, lipite de centrul comercial, unde vom face două lucruri: vom face o extensie a centrului comercial, de 10.000 mp, şi asta ne ocupă cam 2 ha, iar pe restul de cinci hectare vom face un cartier rezidenţial. Ne propunem să depunem şi să obţinem autorizaţia de construcţie până prin luna martie”, a declarat Tatian Diaconu, directorul general al Immochan Romania.