EBS Real Estate Investments construiește un bloc de șase etaje în centrul Clujului

EBS Real Estate Investments, compania deținută de Daniel Metz, CEO NTT Data România, va construi un bloc în centrul Clujului, numit BelleResidence, scrie Ziua de Cluj. „Situat la numai câteva minute de centrul Clujului, pe strada Traian, nr. 7, apartamentele beneficiază de luminozitate și confort fiind parte dintr-un ansamblu rezidential bazat pe principii dintre cele mai exigente”, se arată în prezentarea proiectului.

Clădirea ar urma să aibă șase etaje (cinci etaje și unul retras, alături de subsol și parter) și va fi construită pe strada Traian, la numărul 7. Apartamentele vor avea între 31 și 92 de metri pătrați suprafață utilă. Zona Traian este una de regenerare urbană; nivelul de înălțime a crescut foarte mult în ultima perioadă. Să ne amintim doar de cele două edificii înalte ridicate de SDC Imobiliare, de pe strada Traian 73, cu nouă etaje, și cea, tot de pe strada Traian, de pe vechiul amplasament al fabricii Prodvinalco.

Proiectul pentru blocul de pe strada Traian aparține societății A&A Studio Proiect. Durata de realizare a investiției este estimată la 24 de luni.