NEPI Rockcastle extinde galeria comercială Aurora Mall din Buzău

NEPI Rockcastle, dezvoltatorul care deține Aurora Mall din Buzău, a demarat etapa de documentare în vaderea extinderii galeriei comerciale pe un teren situat în spatele centrului comercial, proaspăt achiziționat, scrie stiridebuzau.ro. În noua aripă îşi vor face loc săli de cinema moderne, alte spaţii comerciale.

”Aurora Mall, centrul comercial dominant din judeţul Buzău, este prevăzut cu posibilităţi de extindere şi modernizare, iar noi ne dorim ca, pe termen lung, să aducem aici cele mai avansate experienţe de shopping şi divertisment. Ştim că buzoienii îşi doresc noi branduri şi locaţii de petrecere a timpului liber, iar noi ne dorim ca, pe viitor, să dezvoltăm centrul, însă în acest moment ne aflăm încă într-o etapă de documentare”, precizează reprezentanţii NEPI Rockcastle.

Dezvoltatorul nu avansează termene de execuţie şi nici detalii despre proiect.

”Mall-ul din Buzău are o locaţie excelentă, într-o zonă de aproximativ 430.000 de locuitori la o distanţă de 45 de minute de mers cu maşina. Este cel mai mare centru de retail din oraş. Momentan, are o configuraţie slabă şi un mix de chiriaşi neperformant. NEPI intenţionează să reconfigureze şi să renoveze acest mall, inclusiv să construiască un cinematograf, investiţie ce se ridică la aproximativ 6 milioane euro”, preciza raportul NEPI publicat în 2014.