Alphaville a început construcția ansamblului rezidențial pe locul fostei Fartec Brașov

Dezvoltatorul complexului rezidențial Alphaville din Brașov a început construcția ansamblului Alphaville Arena pe locul fostei platforme industrială Fartec din Brașov. Proiectul se va întinde pe 9500 de metri pătrați de teren și va cuprinde 3 blocuri a câte 11 etaje, cu subsol și parter, scrie www.bizbrasov.ro.

Vor fi construite în total 306 apartamente și un afterschool. Ansamblul va cuprinde trei locuri de joacă și 309 de locuri de parcare. În plus, chiar în incintă, pe o parte din terenul fostei fabrici Fartec, va fi ridicat un centru comercial, fapt ce arată că zona este în continuă dezvoltare.

„Pentru că suntem în continuă schimbare, ne-am propus să venim pe piață cu conceptul de Smart Homes, case care pot fi comandate de la distanță. Proprietarii apartamentelor Alphaville Arena vor putea să comande cu ajutorul smartphone-ului căldura, electricitatea, ferestrele etc. În plus, fiecare fază de dezvoltare a noului cartier va avea inclusă și câte patru parcări pentru mașini electrice cu stație de încărcare”, arată reprezentanții dezvoltatorului, citați de publicația amintită.

În prima fază a proiectului vor fi livrate 109 apartamente și un afterschool, 11 parcări și 33 de boxe. Faza a doua Alphaville Arena va demara în luna octombrie cu ridicarea unui bloc de 123 de unități locative, 124 de parcări și 37 de boxe. Faza a treia Alphaville Arena va începe în august 2019 și va cuprinde un bloc de 74 de apartamente, 75 de parcări și 24 de boxe.