West Gate deschide oficial o unitate de cazare de 4 stele în parcul de afaceri

Parcul de afaceri West Gate din vestul Capitalei, deținut de Genesis Property, deschide oficial o unitate de cazare de patru stele în cadrul parcului de birouri din vestul Capitalei, printr-o investiție de 500.000 de euro. Această facilitate, unică într-un parc de birouri din România, completează oferta de servicii dedicate companiilor chiriașe și familiilor studenților din campusul studențesc West Gate Studios.

„Studio One – Accommodation Suites este un proiect dezvoltat dintr-o nevoie reală, identificată în rândul companiilor din West Gate. Este mult mai ușor și mai productiv să-ți cazezi la numai trei minute de birou partenerii sau colegii veniți în delegație sau în training, decât să îi plimbi prin tot orașul. În același timp, este o premieră pe piața de birouri din România, pe care o marcăm împreună cu comunitatea de business din West Gate, căreia dorim să îi oferim toate facilitățile necesare pentru a-și desfășura activitatea în condiții optime în parcul nostru, aceasta fiind strategia noastră pentru a construi parteneriate de lungă durată”, a declarat Liviu Tudor, președintele și fondatorul companiei Genesis Property.

Unitatea de cazare Studio One – Acommodation Suites este situată în cadrul parcului de birouri West Gate, în clădirea A2 (etajele 1 și 2) a campusului privat West Gate Campus. Aceasta dispune de 32 de camere echipate cu toate dotările necesare (chicinetă, aer condiționat, baie modernă, acces WIFI, TV, birou și minibar), cu parcare gratuită și servicii de pază.

„Facilitățile moderne de cazare existente în West Gate ne-au permis să amenajăm această unitate pilot într-un timp relativ scurt, cu un nivel al dotărilor și al serviciilor cel puțin similare cu cele ale unui hotel de 4 stele. O lansăm oficial după o perioadă de testare de 8 luni, timp în care am instruit personalul și am perfecționat fluxurile interne, pentru a fi în măsură să oferim cele mai bune servicii clienților noștri. Rezultatele se văd deja, gradul de ocupare este de peste 80%, prin urmare, intenționăm să dublăm capacitatea de cazare în viitorul apropiat”, a explicat Ștefan Tudos, vicepreședintele companiei Genesis Property.

În prezent, pe lângă unitatea de cazare, parcul de birouri pune la dispoziția comunității de business (formată din peste 10.000 oameni de business și studenți) o gamă largă de servicii și facilități precum: trei spații de parcare dedicate (o parcare multilevel de 600 locuri, o parcare cu plată de 170 locuri și o parcare a campusului de 180 locuri), 1 restaurant, 3 unități de tip fast-food, 1 supermarket, 1 club, 3 cafenele, o bibliotecă, un spațiu pentru expoziții/evenimente culturale, o spălătorie auto, curățătorie de haine, sală de fitness, teren de sport și spații de relaxare exterioare în zona de gazon.

Valoarea totală a investițiilor în serviciile și facilitățile din West Park se ridică până în prezent la peste 5 milioane de euro.

West Gate Business Park cuprinde 5 clădiri clasa A, cel mai mare campus studențesc privat din România – West Gate Studios și 15.000 mp spații verzi exterioare, fiind business park-ul cu cel mai generos spațiu verde ca suprafață din București.

Printre companiile care au sediul în West Gate, se numără Societe Generale European Business Services, Dacia Renault, Siemens, Ericsson, WNS, Citi, Accenture, Panasonic, Alpha Bank, Carestream Health și Medicover.

West Gate Studios, cel mai mare campus privat din România, inaugurat în 2009, are în componență 925 de camere și apartamente pentru studenți. Campusul dispune de supermarket, parcare auto, parcare pentru biciclete, spălătorie tip self-service, sală de sport, teren de tenis, cafenea, bibliotecă și săli de studiu.

West Gate Business Park este amplasat în cartierul Militari, în imediata apropiere a stației de metrou Preciziei, fiind compus din cinci clădiri de birouri, având o suprafață totală închiriabilă de 75.000 de metri pătrați.