SwissGrain investește 5,5 milioane de euro în Swiss Lake Residence

SwissGrain a anunțat că investește în primă fază 5,5 milioane de euro într-un complex rezidențial, Swiss Lake Residence, care cuprinde 110 apartamente. Este primul proiect realizat de companie în România. În următorii ani, numărul de locuințe construite de dezvoltator în București-Ilfov va ajunge la 1.700 de unități, terenurile pentru proiectele aflate în plan fiind achiziționate în 2016.

Complexul rezidențial Swiss Lake Residence se dezvoltă pe malul râului Pasărea, în nord-estul Bucureștiului, pe un teren de 13.000 mp, integrat într-o arie sistematizată. Termenul de finalizare al primelor locuințe este stabilit pentru această vară, respectiv pentru luna august 2018.

Ansamblul este format din 5 imobile cu regim redus de înălțime, spații verzi, piscină de 280 mp, cu acces exclusiv pentru locatari, și locuri de joacă pentru copii.

“Inspirat de cadrul natural, dezvoltatorul a conceput acest proiect cu gândul la nevoia unei familii moderne de a locui într-un spațiu care să faciliteze reconectarea cu cei dragi după o zi aglomerată. Astfel, acesta a mizat pe suprafețe confortabile, atenție sporită la execuția lucrărilor, finisaje și dotări de calitate, și a completat spațiile private cu zone de socializare comune. Totul la un cost mediu de sub 800 euro/ mp construit. Considerăm că este un ansamblu de locuințe accesibil profesioniștilor care își desfășoară activitatea în zona de nord.”, afirmă Alexandru Soare, reprezentant HABITAT Brokers, agent imobiliar exclusiv Swiss Lake Residence.

Ca și modalități de achiziție, pe lângă cele tradiționale, din fonduri proprii sau prin credit ipotecar/ Prima Casă, SwissGrain este pregătită să ofere cumpărătorilor facilitatea de a plăti și în tranșe sau rate direct la dezvoltator, în maxim 3 ani.

SwissGrain este o companie românească cu capital turco-elvețian. Fondatorii săi au o experiență în afaceri de peste 30 de ani, în Turcia și Elveția, în diverse domenii de activitate. Inclusiv în investiții imobiliare. Proiectul în construcție Swiss Lake Residence face parte din planul companiei de a dezvolta în zona de nord a Bucureștiului până la 1.700 de locuințe.