Nou CEO la AFI Europe Romania

AFI Europe Romania a anunțat numirea lui Doron Klein în funcția de CEO al companiei începând cu luna iulie a acestui an. În prezent, el conduce operațiunile AFI Europe Cehia. Doron Klein îl va înlocui pe David Hay, care a ocupat poziția de CEO AFI Europe Romania în ultimii 7 ani.

Originar din Israel, Doron Klein (foto mai sus) are o experiență de peste 15 ani pe piața imobiliară din mai multe țări din Europa Centrală și de Est, cu precădere pe cea din Cehia. El s-a alăturat companiei AFI Europe în 2008, iar din 2011 a ocupat poziția de CEO pentru operațiunile AFI Europe în Cehia, funcție pe care va continua să o ocupe. Doron Klein are un MBA la Universitatea New York din Praga, Republica Cehă, și vorbeşte fluent în ebraică, engleză și cehă.

În România, Doron Klein va lucra alături de o echipă de peste 130 persoane și va conduce operațiunile companiei, prezentă în mai multe orașe din țară. Dintre toate piețele pe care operează, AFI Europe înregistrează cele mai solide operațiuni și cele mai bune rezultate pe piața din România, dispunând de proprietăți și proiecte care includ centre comerciale, clădiri de birouri, proiecte rezidențiale și mixte, acestea reprezentând o proporție semnificativă a portofoliului de active ale grupului.

„Folosesc această oportunitate pentru a-i mulțumi lui David pentru toată munca sa în perioada în care a condus cu multă responsabilitate echipa din România, pentru realizările lui și îi urez succes în proiectele viitoare. Sunt fericit că Doron Klein va prelua rolul de CEO al AFI Europe Romania, după ce a obținut rezultate remarcabile din poziția de CEO al AFI Europe Cehia. Îi urez succes și sunt convins că operațiunile din România vor continua să înregistreze rezultate pozitive”, a declarat Avi Barzilay, CEO AFI Europe.

„Este extrem de onorant și o mare responsabilitate, în același timp, să fiu numit CEO al AFI Europe Romania, una dintre cele mai respectate companii de pe piața locală a dezvoltatorilor imobiliari”, a declarat Doron Klein, noul CEO AFI Europe România.

Despre AFI Europe

AFI Europe, subsidiară a AFI Properties, operează în Europa Centrală şi de Est din 1997. Portofoliul AFI Europe include centre comerciale şi proprietăţi de retail, parcuri de business şi dezvoltări rezidenţiale de mare amploare şi dezvoltări cu utilizare mixtă. AFI Europe operează în România, Cehia, Polonia, Germania, Bulgaria, Serbia, Ungaria şi Letonia.

Despre AFI Europe Romania

AFI Europe operează în România din 2005. Compania a dezvoltat şi gestionează AFI Cotroceni, unul din cele mai mari centre comerciale din Europa Centrală şi de Est.
În octombrie 2013, AFI Europe a inaugurat AFI Ploiești, primul și singurul mall modern dezvoltat în centrul orașului Ploiești.

Adiacent, dar complet integrat centrului comercial AFI Cotroceni, AFI Europe Romania a dezvoltat AFI Park.

În prezent, AFI Europe Romania dezvoltă în centrul orașului Brașov proiectul AFI Brașov.
Pe segmentul de birouri, AFI Romania are în dezvoltare AFI TECH PARK.

De asemenea, AFI Europe Romania a demarat lucrarile la primul sau proiect rezidential, AFI City care va fi dezvoltat pe un teren de 148.000 de metri pătrați din Bucureștii Noi (sectorul 1 din București), cuprinzand in prima faza doua blocuri cu 190 de partamente si 228 locuri de parcare, chiar in imediata vecinatate a statiei de metrou Laminorului.