TGC începe lucrările la AFI City

Tehnoclima General Contractor (TGC) a fost desemnat drept Contractor General pentru prima fază a AFI City, la care lucrările au început luna aceasta, care este şi primul proiect rezidențial de amploare al AFI Europe Romania pe plan local.

Proiectul are deja, potrivit dezvoltatorului, o rată de ocupare de 25%.

Prima etapă a proiectului se va încheia în 16 luni și va livra două clădiri cu 190 de locuințe.

Tehnoclima General Contractor este o companie deţinută în părţi egale de One United Properties şi de Gabriel Gheorghiu. One United este în perioada actuală cel mai dinamic dezvoltator de proiecte rezidenţiale de lux din Capitală.

Prima etapă a AFI City a început luna aceasta și va genera două clădiri care vor însuma 190 de locuințe, deservite de 228 de locuri de parcare supraterană. Această primă etapă va fi încheiată, conform estimărilor, în vara anului 2019.

Odată finalizate toate etapele, proiectul rezidențial va include o comunitate privată, înconjurată de zone verzi, facilități pentru activitati sportive și spații de joacă. În plus, AFI City se bucură de avantajul proximității de stația de metrou Laminorului, situată chiar în fața proiectului.

Localizat în partea de nord-vest a orașului București, de-a lungul Bulevardului Bucureștii Noi, în Sectorul 1, proiectul va include mai multe tipuri de apartamente construite cu accent pe funcționalitatea spatiului, în urma unei investiții de 16 milioane de euro.

„Demararea lucrărilor de construcție marchează un punct de referință pentru dezvoltarea unuia dintre proiectele noastre cheie în România”, a declarat Tal Roma, Business Development Manager AFI Europe Romania.