Brico Depôt deschide pop-up store-uri în 3 orașe

Brico Depôt România, parte a Kingfisher plc, companie internațională de amenajări interioare, deschide spații experimentale de tip pop-up store în trei orașe: București, Constanța și Oradea. În cele trei pop-up store-uri sunt prezentate noile game de produse și accesorii Brico Depôt pentru grădină, construcții, baie, bucătarie și depozitare.

Primul pop-up store, dedicat gamei de grădină, poate fi vizitat începând de vineri, în București, la Promenada Mall. Până pe 15 iulie, vizitatorii vor putea experimenta noua gamă de mobilier și accesorii pentru grădină.

Produsele expuse în pop-up store-urile Brico Depôt includ soluții precum: mobilier de grădină ergonomic și ușor de depozitat, corpuri de iluminat, modele de grătar, seturi complete pentru mese în familie sau echipamente și unelte pentru îngrijirea grădinii.

Deschiderea pop-up store-urilor dedicate gamei de grădină în Oradea și Constanța va continua astfel:
• Oradea: 18-25 iulie
• Constanța: 29 iulie – 05 august

Despre Brico Depôt România

Brico Depôt România este parte din grupul Kingfisher, cel mai mare grup de retail din Europa cu articole pentru reamenajarea caselor, care a intrat oficial pe piața locală în 2013, după achiziția lanțului de magazine Bricostore. Compania a redenumit lanțul de magazine nou preluat, care a devenit Brico Depôt.

Despre Kingfisher

Kingfisher plc, cel mai mare grup de retail din Europa, comercializează articole pentru reamenajarea caselor și deține peste 1.200 magazine în 10 țări din Europa. Brandurile sale principale sunt B&Q, Castorama, Brico Depôt și Screwfix.