Opus Land Residential Development a finalizat construcția a 3.000 de apartamente în Cosmopolis

Opus Land Residential Development a finalizat și vândut peste 3.000 de apartamente și vile în ansamblul Cosmopolis, comunitatea din cadrul proiectului ajungând la peste 7.300 de locuitori, majoritatea familii tinere cu unul sau doi copii sau tineri profesioniști, care lucrează în zona de nord a orașului.

”Ne-am propus să dezvoltăm cel mai amplu proiect rezidențial și nu ne vom opri în punctul actual. Cosmopolis este deja un oraș de dimensiuni mai reduse, avem zeci de kilometri de drumuri și alei, am dezvoltat o serie întreagă de facilități și vom continua să adăugăm altele noi, care să aducă valoare adăugată rezidenților noștri”, a declarat Ahmet Buyukhanli, președinte Opus Land Residential Development, dezvoltatorul Cosmopolis.

Cosmopolis reunește o serie întreagă de facilități, printre care două grădinițe, o școala primară, două parcuri, o plajă privată cu ponton pe marginea lacului aflat în apropierea ansamblului, 24 de piscine exterioare și o multitudine de terenuri de fotbal, baschet și tenis. În cadrul ansamblului se regăsește și primul strip mall dezvoltat într-un proiect rezidențial din România, care include mai multe magazine, un supermarket, farmacie, restaurante și cafenele, brutărie, fast- food, petshop și clinică veterinară. În plus, rezidenții Cosmopolis au transportul asigurat până la stațiile de metrou Pipera și Aurel Vlaicu prin linii de microbuz care circulă permanent la un interval de 30 de minute.

Cosmopolis reunește o multitudine de apartamente și vile, cu suprafețe diferite care se potrivesc perfect unei plaje vaste de nevoi locative. Prețurile locuințelor din cadrul Cosmopolis pleacă de la 49.099 de euro + 5%* TVA pentru un studio cu o suprafață de 61 de metri pătrați construiți, de la 52.250 de euro + 5%* TVA pentru un apartament cu două camere, având o suprafață de 68 de metri pătrați construiți, în timp ce apartamentele cu trei camere au suprafațe de la 86 de metri pătrați construiți și prețuri de la66.000 de euro + 5%* TVA.

Cosmopolis include și vile spațioase dispuse pe două etaje, cu o suprafață de 99 de metri pătrați construiți și un preț de 93.000 de euro + TVA sau cu o suprafață de 115 metri pătrați construiți și un preț de 105.000 de euro + TVA.

Planurile viitoare de dezvoltare ale Cosmopolis prevăd construirea a peste 7.000 de locuințe precum și dezvoltarea în continuare a infrastructurii și facilităților oferite.