Ceetrus a început construcția mall-ului din Satu Mare

Dezvoltatorul Ceetrus, fost Immochan, a început construcția unui nou centrul comercial în municipiul Satu Mare, dotat cu cinci săli de cinema, scrie PresaSM. Investiția, ce se ridică 36,4 milioane de lei, va fi amplasată pe Drumul Careiului, în apropierea hypermarket-ului Auchan. Centrul comercial va fi construit pe o suprafață de două hectare.

Reporterii PresaSM susțin că spațiul se va împărți în două destinații: una cu cinci săli de cinema, iar cel de-al doilea este pentru cei de la Decathlon.

După ce se va construi centrul comercial (lucrări care vor dura circa un an), cei de la CEETRUS vor să mai construiască un cartier de locuințe, cu 300 de apartamente. Finalizarea întregului proiect este prevăzută pentru 2021-2022. “Am cumpărat un teren de şapte hectare la Satu Mare cu 1,5 milioane de euro, lipite de centrul comercial, unde vom face două lucruri: vom face o extensie a centrului comercial, de 10.000 mp, şi asta ne ocupă cam 2 ha, iar pe restul de cinci hectare vom face un cartier rezidenţial”, a declarat Tatian Diaconu, recent promovat în funcţia de Development Urbanism Leader al Ceetrus Internaţional în Lille, Franța.