Centrul comercial Alba Mall se extinde

Centrul comercial Alba Mall se extinde iar la intrarea din strada Tudor Vladimirescu se va construi un sens giratoriu, scrie Ziarul Unirea. La finele lunii trecute, consilierii locali au aprobat Planul Urbanistic de Detaliu în ședința CL Alba Iulia.

Documentația propune extinderea complexului comercial existent pe parcela domeniu privat al Primăriei Alba lulia, amenajarea unui sens giratoriu pentru fluiditatea traficului din fața centrului comercial pe domeniul public la strada Tudor Vladimirescu și amenajarea unei parcari pe o parcelă privată din imediata apropiere.

Extinderea complexului comercial se va realiza pe partea de Nord cu un regim de înălțime de P+1 și pe latura de Vest cu un regim de înalțime P.

Accesul în spațiile extinse din partea de Nord se va realiza din interiorul centrului comercial (asemeni tuturor spațiilor și dotărilor deja existente) și din exterior din parcarea propusă în proiect. Accesul în spațiile extinse din partea de Vest se va realiza din exteriorul centrului comercial, lângă accesul principal, din parcarea existentă. Pe lângă cele 285 de parcaje existente se vor amenaja încă 140, conform publicației amintite.