George Copos extinde hotelul Athénée Palace Hilton din București

Omul de afaceri George Copos, prin compania sa Ana Hotels, se află în faza obținerii aprobării planului urbanistic zonal pentru un proiect de extindere a hotelului Ana Hotels Athénée Palace Hilton din București, scrie Profit.ro.

Principala componentă a proiectului este construirea unui corp nou al hotelului, cu 2 subsoluri, parter, 5 etaje și înălțime maximă de 22 de metri, în spatele clădirii istorice existente. „Înălțimea mai mare va fi orientată spre Calea Victoriei, iar către partea din spate înălțimea va scădea. Extinderea va privi cuplarea noii clădiri la volumul existent P+1, pentru a asigura un spațiu suplimentar necesar susținerii de conferințe”, se arată în documentația aferentă solicitării PUZ, potrivit Profit.ro.

„Ca volumetrie, înălțimea mai mare va fi orientată spre Calea Victoriei, iar către partea din spate, înălțimea va scădea. Extinderea va privi cuplarea noii clădiri la volumul existent P+1, pentru a asigura un spațiu suplimentar necesar susținerii de conferințe”, se arată în documentația aferentă solicitării PUZ, citată de Profit.ro.