NEPI Rockcastle a anunțat data inaugurării Shopping City Satu Mare

NEPI Rockcastle anunță data oficială a inaugurării celui de-al 18-lea centru comercial din portofoliul românesc: Shopping City Satu Mare. 6 decembrie este ziua în care cea mai modernă destinație de cumpărături și divertisment din regiune își deschide porțile pentru sătmăreni și nu numai.

Cu o suprafață închiriabilă de aproximativ 29.000 de metri pătrați, dispusă pe două niveluri, centrul comercial va eleva peisajul regional de retail prin mixul comercial oferit, adaptat la nevoile locale, precum și prin modernitatea ansamblului.

Am investit peste 40 de milioane de euro în acest centru comercial, care va redesena peisajul local de retail și divertisment. Know how-ul acumulat din întreaga noastră rețea de mall-uri ne arată că vizitatorii vor acum o experiență care să depășească nivelul de shopping. Oamenii caută modalități diverse de a-și petrece timpul liber împreună cu familia, prietenii, apropiații, vor să experimenteze meniuri diverse, astfel că, în Shopping City Satu Mare, vor descoperi un mix complex, între magazine, restaurante și cinemadeclară Lavinia Finta, Center Manager, Shopping City Satu Mare.

Astfel, Shopping City Satu Mare va fi un centru comercial perfect adaptat trendurilor actuale. Dintre cele 90 de branduri ce urmează să fie deschise, unele vor fi prezente pentru prima oară în regiune, mixul de chiriași fiind croit special pentru a răspunde dorințelor și nevoilor regionale.

Printre brandurile pe care centrul comercial le va găzdui se regăsesc Carrefour, New Yorker, LC Waikiki, Douglas, Orsay, CCC,  Kenvelo, Office Shoes, Smyk, Noriel, Hervis, Intersport, Altex, Pepco, Kendra, Splendor, KFC, Animax, dm sau BSB, acestea acoperind toate segmentele de interes: de la fashion, frumusețe, sport, tehnologie, home&deco, jucării și produse pentru copii, până la servicii pentru toate nevoile.

Tot în premieră, Shopping City Satu Mare va găzdui primul hypermarket Carrefour din oraș, cu o suprafață totală de 10.000 de metri pătrați. Accesul în centrul comercial va fi unul extrem de facil, atât pentru vizitatorii care aleg să vină cu mașinile personale și care vor avea la dispoziție peste 1.000 de locuri de parcare, dar și pentru cei care sosesc cu transportul în comun, o stație de autobuz fiind amplasată exact în fața mall-ului. În plus, proximitatea față de centrul orașului este un alt punct forte.

Multitudinea de branduri și servicii va fi completată de o ofertă culinară variată, pentru toate gusturile, într-un spațiu modern de food court cu restaurante, cafenele și terase exterioare.

Vizitatorii centrului comercial vor avea parte de surprize și anul viitor, odată cu inaugurarea celei mai spectaculoase experiențe cinematografice. Cel mai modern multiplex, dotat cu cele mai noi tehnologii, va găzdui primele proiecții în primăvara anului 2019.

Proiectul Shopping City Satu Mare se va dezvolta constant, astfel că, în viitorul apropiat, va găzdui o nouă premieră pentru România, sub forma unei soluții de conectare a terasei exterioare cu zona de promenadă și Centrul Vechi al orașului, printr-o pasarelă peste râul Someș.