Nemții de la ILLIG construiesc o unitate de producție la Șura Mică

Compania germană de construcții de mașini ILLIG Maschinenbau va construi,  în Parcul Industrial Șura Mică de lângă Sibiu, cea mai mare locație de producție din afara Germaniei, scrie Sibiu100.ro . „ILLIG va construi în noua fabrică mașini de termoformare din gama de mașini pe care le oferă, pentru a putea satisfice cererea crescândă de pe piață“,  susține Heinrich Sielemann, administratorul de la sediul central ILLIG.

În prima etapă, se vor construi, pe terenul de peste 60.000 metri pătrați, clădirea de birouri și prima hală de producție. Recrutarea personalului pentru noua locație a început deja în 2018 cu obiectivul de a califica noii colegi la locația centrală din Heilbronn, Germania.

Domeniul larg de activitate al firmei cuprinde dezvoltarea (R&D), construcția, prelucrarea, asamblarea și darea în funcțiune a liniilor complexe de termoformare sau a componentelor individuale. Cu reprezentanțe și parteneri în peste 80 de țări, firma ILLIG este prezentă local, pe toate piețele de pe glob.