Allegria Resort investește 6,5 milioane de lei în mărirea capacității hotelului din Sebeș

Compania Allegria Resort SRL a anunțat că va extinde hotelul pe care îl deține în municipiul Sebeș, pe DN1 Km 373+100, în județul Alba cu încă 30 de locuri de cazare, investiția toală ridicându-se la 6,5 milioae de lei. În jur de 3,1 milioane de lei reprezintă finanțare nerambursabilă prin Programul Operațional Regional 2014-2020.

„Programul Operațional Regional 2014-2020 este implementat la nivel național de către Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene, în calitate de Autoritate de Management, iar la nivel regional de către ADR Centru, organism intermediar al programului ce monitorizează implementarea acestui proiect. Scopul proiectului este crearea unei infrastructuri de cazare în vederea diversificării și creșterii calității serviciilor turistice, menit să ducă la dezvoltarea pe termen lung a Solicitantului, cât și la creșterea atractivității zonale și regionale”, se arată în comunicautl Allegria Resort.

Datorită implementării proiectului se vor realizarea unui numar de 30 locuri de cazare, precum și angajarea unei persoane din medii defavorizate și menținerea a 23 locuri de munca pe perioada de durabilitate a proiectului, precum și atingerea unui număr de minim 23.000 turiști/an, în 36 de luni de la finalizarea investiției.