Premiu important pentru proiectul Moldova Center

Proiectul MOLDOVA CENTER a fost premiat cu „Best Office Architecture/5 ***** Project” la EUROPEAN PROPERTY AWARDS, în cadrul ceremoniei care a avut loc la Royal Lancaster, Londra.

Premiile INTERNAȚIONAL PROPERTY AWARDS recompensează profesioniștii din domeniul imobiliar rezidențial și comercial din întreagă lume, care dobândesc astfel o recunoaștere internațională în domeniul în care activează.

Competiția este în al 25-lea an și se desfășoară pe următoarele regiuni: Africa, Asia Pacific, Arabia, Canada, Caraibe, America Centrală și de Sud, Europa, Marea Britanie și SUA. European Property Awards sunt jurizate de o echipa formată din 80 de experți. Criteriile de evaluare sunt centrate pe design, calitate, servicii, inovație, originalitate și grijă pentru mediu.

Proiectele MOLDOVA CENTER – Iași și RESIDENCE LUXURIA DOMENII –  București, realizate de firma de arhitectură “Vlad Simionescu & Asociații Arhitecți”, au fost premiate în cadrul acestei competiții. Vlad Simionescu & Asociații Arhitecți, reprezentați de Doamna Arh. Raluca Buzdugan, s-au aflat astfel printre laureații europeni din domeniu.

Premiul „Best Office Architecture/5 Star Project” obținut de Moldova Center confirmă designul atent realizat de echipa de arhitecți, integrarea în peisajul urban al orașului, dar mai ales funcționalitatea clădirii, testată și dovedită zi de zi.

Structura clădirii, etajele spațioase – peste 2.300 de metri pătrați pe etaj, precum și dotările tehnice de ultimă oră, redefinesc conceptul de spațiu de lucru și permit individualizarea spațiilor pentru fiecare chiriaș. Gândită cu grijă până la cel mai mic detaliu, Moldova Center este o clădire “inteligență”, care răspunde așteptărilor utilizatorilor săi și le asigură un foarte bun grad de confort și productivitate.

O atenție deosebită a fost acordată calității materialelor și echipamentelor puse în opera, eficienței energetice și sustenabilității clădirii. Moldova Center este astăzi recunoscută că un model pentru clădirile de birouri de clasa A, precum și că un etalon pentru dezvoltarea sustenabilă.