Dimitris Raptis este noul CEO interimar al Globalworth Polonia

Globalworth anunță viitoarea numirea lui DimitrisRaptis în funcția de CEO interimar al Globalworth Poland Real Estate N.V. (GPRE). În același timp, acesta își păstrează și responsabilitățile actuale în cadrul grupului, în calitate de Group Deputy CEO și Chief Investment Officer(CIO).

“După ce, în urmă cu aproape un an, am luat decizia strategică de a achiziționa participația majoritară în GPRE, am continuat să anunțăm noi achiziții de clădiri de birouri de înaltă calitate, cu o valoare totală de 680 milioane de euro și cu potențial de a aduce valoare adăugată portofoliului nostru. În plus, am devenit, în aproape 6 luni, liderul pieței de birouri din Polonia. Această reușită remarcabilă, într-un timp atât de scurt, nu ar fi fost posibilă fără contribuția extrem de valoroasă a echipei Globalworth Polonia, cu care am lucrat îndeaproape pe parcursul ultimului an și căreia vreau să îi mulțumesc. Iar mulțumiri speciale merg către Malgorzata pentru coordonarea, ajutorul și consultanța oferite în toată această perioadă, care au ajutat semnificativ la intrarea noastră pe piața poloneză, și îi doresc succes în toate proiectele viitoare. În perioada următoare, ne vom concentra pe întărirea poziției noastre de lider, cu suportul echipei noastre interne de profesioniști pe care vom continua să o consolidăm, în linie cu dezvoltarea portofoliului nostru”, a declarat DimitrisRaptis, CEO interimar al Globalworth Polonia.

Poziția de CEO al GPRE a fost deținută anterior de Małgorzata Turek, care, din septembrie 2017, a fost responsabilă de implementarea strategiei companiei pe piața poloneză, în urma achiziției participației majoritare în GPRE.Dimitris Raptis va prelua poziția de CEO interimar după aprobarea ulterioară de către Consiliul de Administrație al companiei.

“Timpul petrecut în echipa Globalworth a fost o aventură foarte frumoasă pentru mine. Ultimul an a fost unul plinde reușite pentru companie și mă bucur că am avut oportunitatea să lucrez alături de această echipă incredibilă într-o perioadă de tranziție. Le urez mult succes în viitor și sunt sigură că vor reuși să îndeplinească orice obiectiv pe care și-l vor propune și că vor continua să întărească poziția de lider pe care Globalworth o deține atât în Polonia, cât și în România”, a adăugat MalgorzataTurek.

În plus, Globalworth Polonia continuă să-și consolideze și mai mult echipa prin noi numiri și schimbări organizaționale. LukaszDuczkowski s-a alăturat companiei la începutul lunii decembrie, în funcția de Head of Investments. Cu peste 10 ani de experiență pe piața de finanțare și investiții în real estate din Polonia, acesta a lucrat anterior în companiile HSBC, Colliers International și, cel mai recent, Griffin Real Estate. De asemenea, Artur Apostol, care pe parcursul anului 2017 a ocupat funcția de Head of Investments, a fost numit Chief Operating Officer (COO) al Globalworth Polonia, iar Rafal Pomorski va ocupa în continuare rolul de Chief Financial Officer (CFO) și membru al Comitetului Executiv.

Cu o experiență de peste 20 de ani în domeniul serviciilor financiare și în managementul de investiții pe piața imobiliară, DimitrisRaptis este Deputy CEO și CIO al GrupuluiGlobalworthîncă de la înființarea acestuia, în 2013. În calitate de CEO interimar al GPRE, acesta va fi responsabil de supravegherea implementării strategiei grupului pe piața din Polonia.